Η Βάσω Λασκαράκη ΞΕΣΠΑ στο Instagram «Πάρτε τα όλα…»Στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα για όλους!

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια ηθοποιός που σίγουρα κάνει αίσθηση και είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Την έχουμε θαυμάσει και αγαπήσει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Άλλοτε κωμικούς, άλλοτε δραματικούς. Σε όλους όμως ανταποκρίθηκε τέλεια. Την γνωρίσαμε ως Λουκία στην Πολυκατοικία κι έπειτα η καριέρα της εκτοξεύθηκε.

Το τελευταίο διάστημα την απολαμβάναμε στην κωμική σειρά “Το σόι σου”, ενώ από φέτος θα την βλέπουμε στην δραματική νέα σειρά “Έρωτας Μετά”.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε στόρυ, στο οποίο μας συμβουλεύει να παίρνουμε τα πράγματα στην πλάκα και όχι τόσο σοβαρά!

Δείτε εδώ:

ScreenHunter 711

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου