Η τραγική ιστορία πίσω από τον άνδρα που κυνήγησε νεαρούς με πριόνια και τσεκούρια στον Πύργο

Ο 40χρονος Θύμιος ζούσε κανονικά μέχρι που μία στιγμή άλλαξε για πάντα τη ζωή του.

Τις προηγούμενες ημέρες, η είδηση για την ύπαρξη ενός άνδρα που κυκλοφορούσε τα μεσάνυχτα στον Πύργο με ρόπαλο και πριόνι είχε δημιουργήσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Ο άνδρας αυτός τελικά εντοπίστηκε. Ονομάζεται Θύμιος και είναι 40 χρονών. Η ιστορία της ζωής του δε είναι μία πραγματική τραγωδία.

Ο Θύμιος ζούσε μέχρι το 2008 μία φυσιολογική ζωή, μέχρι που μία στιγμή άλλαξε τα πάντα. Πιο συγκεκριμένα, ενώ ήταν στην Τρίπολη, είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή που οδηγούσε. Το ατύχημα αυτό ήταν σοβαρό και του επέφερε κατάγματα αλλά και μόνιμες βλάβες στο μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του. Έκτοτε χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του, τους φίλους του και την κοινωνική του ζωή. Για τον λόγο αυτό και στην αναζήτηση μίας νέας αρχής, αποφάσισε να πάει να ζήσει στον Νομό Ηλείας, μακριά από τη μέχρι τότε ζωή του και με το ελάχιστο επίδομα που του εξασφάλιζε μετά βίας τα βασικά για την επιβίωσή του.

Τελικά όμως η ζωή του έγινε δυσκολότερη, καθώς πολλές φορές έπεφτε θύμα κοροϊδίας, ακόμη και βίαιων συμπεριφορών με κάποιους να μη διστάζουν να του πετούν πέτρες και κροτίδες. Οι επιθέσεις αυτές ήταν τόσο συχνές που πολλές φορές αναγκαζόταν να μένει σε εγκαταλελειμμένα κτίρια για εβδομάδες ολόκληρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Πατρίς, ο Θύμιος έπεσε θύμα μίας ακόμη τέτοιου τύπου επίθεσης τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Φαίνεται ότι αυτό το περιστατικό όπλισε το χέρι του αγανακτισμένου πια Θύμιου ο οποίος κυνήγησε στους δρόμους του Πύργου νεαρούς.

Ο ίδιος είχε εμφανιστεί στην ΟΡΤ το 2011 και βουρκωμένος με τρεμάμενη φωνή είχε δηλώσει ότι «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει». Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και την τραγική του ιστορία.

Πηγή: vice.com

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου