Η συγκίνηση της Βούλας Πατουλίδου στον “αέρα” – “Τσάμπα βάφτηκα” (video)

Η Βούλα Πατουλίδου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλί Κακκαβά και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά της.

Ειδικότερα, λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στο πλατό, η Χρυσή Ολυμπιονίκης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και αφορμή στάθηκε το αφιέρωμα που παρουσιάστηκε για την ζωή της.

«Να φύγω; Να σας πω κάτι, πριν πείτε το οτιδήποτε, ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε αυτόν που έκατσε και το μάζεψε και το ετοίμασε όλο αυτό» ανέφερε, βουρκωμένη, η Βούλα Πατουλίδου μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος. «Είναι λίγες οι φορές εκείνες που πραγματικά σε παρουσιάζουν και σε παρουσιάζουν από την μεριά αυτή την φωτεινή, την πλευρά της αλήθειας και την πλευρά που πραγματικά αναγνωρίζει κάποιος… Τα λόγια αυτά που είπε, είναι πραγματικά το εγώ μου»

«Κι εγώ συγκινήθηκα. Είναι αλήθεια όσα άκουσες στο βίντεο» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου