Η Στέλλα Μιζεράκη και η Αθηνά Χρυσαντίδου βγήκαν και τα έσπασαν όλα! Έσπειραν τον πανικό-Προσοχή οι καρδιοπαθείς!

Η Στέλλα Μιζεράκη και η Αθηνά Χρυσαντίδου έγιναν γνωστές για το ελληνικό κοινό μετά από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι αγάπης Power of Love. Και οι δύο πρώην παίκτριες έπαιζαν καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο σπίτι. Ήταν και οι δύο πολύ έντονες προσωπικότητες, δυναμικοί χαρακτήρες και σίγουρα εξαιρετικά όμορφες.

Οι εντυπωσιακές κοπέλες λοιπόν, μετά από το παιχνίδι ήρθαν κοντά και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Βέβαια μπορούμε να πούμε πως όλα τα κορίτσια του σπιτιού έχουν διατηρήσει επαφές και σχεδιάζουν πολύ συχνά κοινές εξόδους.

Χθες λοιπόν, είδαμε την Στέλλα και την Αθηνά να δίνουν πόνο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, όπου έκλεψαν για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα!

Δείτε τες:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου