Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες αυξάνουν το κέφι και την αισιοδοξία καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ. Καθώς επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα που βρίσκονται στον κοντινό μας περίγυρο. Είναι απαραίτητο να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις μας απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί τους. Γεγονός είναι πως η διάθεσή μας έχει σκαμπανεβάσματα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την αλληλεπίδραση με τους άλλους. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά συμπεριφορές και εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα.

Επαγγελματικά, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο εμπόριο και την επικοινωνία καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη

Η επικοινωνιακή μας δεινότητα και τα επιχειρήματά μας θα εντυπωσιάσουν και θα οδηγήσουν σε συνεργασίες που θα μας προσφέρουν τα μέγιστα. Ας απολαύσουμε παράλληλα κοινωνικές εκδηλώσεις και προσκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Αφού θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα διασκεδάζοντας. Και επικοινωνώντας με πρόσωπα που μπορούν να μας χαρίσουν νέες γνώσεις και πληροφορίες.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό μέσα στην ημέρα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Για να προχωρήσουμε με επιτυχία και αισιοδοξία σε νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Επικοινωνία και ορμητικότητα μας δίνουν την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουμε σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούμε. Και να εντυπωσιάσουμε με την προσωπικότητά μας. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ευοδώσουν τα μέγιστα. Καθώς αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές κινήσεις για εμάς.

Ακόμα, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή από τον Λέοντα μας βοηθά να εκφράσουμε βαθύτερα ζητήματα του εαυτού μας. Θα δώσουμε την προσοχή μας στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε σκέψεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας εντυπωσιάσουν, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως το πρόσωπο που μας προσεγγίζει αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης και τις ιδέες μας ενθουσιάζοντας μας.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία