Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και είναι σημαντικό να δώσουμε έμφαση σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις καθώς οι συνθήκες το επιτρέπουν. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να διευρύνουμε επαγγελματικά σχέσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εμάς.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, ενώ ένταση και υπερβολές προβληματίζουν σε σχέσεις και συνεργασίες τα παρορμητικά ζώδια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν. Γιατί οφείλουμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να υπάρξει ισορροπία και αρμονία σε καθετί καινούργιο που έρχεται στη ζωή μας. Για τον λόγο αυτό και χρησιμοποιούμε την διπλωματία ως όπλο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όμως θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως η τάση να ικανοποιούμε τους άλλους μπορεί να βαλτώσει τις δικές μας ανάγκες.

Για αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε ισότιμες σχέσεις που θα μας καλύπτουν απόλυτα και δεν θα μας επιτρέπουν να έχω αμφιβολίες. Αισθηματικά το φλερτ και η διασκέδαση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μας φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα. Που μπορούν να ανεβάσουν την ψυχολογία μας στα ύψη. Επιδιώκουμε την αποδοχή των άλλων καθώς ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας στον ύψιστο βαθμό. Νέες γνωριμίες μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο καθώς έρχονται για να καλύψουν την ανάγκη της συντροφικότητας.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία στον Κριό δημιουργεί την ανάγκη να δράσουμε παρορμητικά και υπερβολικά επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο

Οφείλουμε να μετριάσουμε την υπεραισιοδοξία και την ανάγκη να υπερβάλλουμε με σκοπό την προβολή και την αποδοχή των άλλων. Το πρωινό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Καθώς είναι εύκολο να μην έχουμε ρεαλιστικές προτάσεις και στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα είναι αρκετό για να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Είναι προτιμότερο να διατηρήσουμε το μέτρο και να αξιοποιήσουμε πιθανές επιλογές έχοντας πάντα ρεαλιστικές προσδοκίες στο μυαλό μας.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον Κριό αυξάνοντας την ένταση και τη νευρικότητα. Δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας που μπορεί να τραυματίσει τις σχέσεις μας. Χρειάζεται υπομονή και συνετές επιλογές για να μην δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα καθώς η απερισκεψία και η επιθετικότητα δεν βοηθούν να λειτουργήσουμε ορθολογικά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να εκφράσουμε με έντονο τρόπο εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό σε κάθε δράση ενοχλώντας τον σύντροφό μας.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία