Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ευνοώντας τα ζώδια του νερού και της γης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δυσκολεύει τις οικογενειακές καταστάσεις που απαιτούν την απόλυτη προσοχή μας. Στρέφουμε λοιπόν το ενδιαφέρον μας σε υποθέσεις που πρέπει να δώσουμε άμεσες λύσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ευνοώντας τα ζώδια του νερού και της γης.

Σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε κυκλοθυμικές συμπεριφορές και χειριστικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν το οικείο περιβάλλον. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί χωρίς να προκληθούν αντιπαραθέσεις που είναι αχρείαστες.

Επίσης η διάθεση να μπούμε σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο μυαλό μας και μας φορτίζουν ψυχολογικά. Οφείλουμε να διαχειριστούμε την συναισθηματική φόρτιση αποφεύγοντας σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές που θα μας εκθέσουν. Ακόμα η μέρα είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και κινήσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία μας καθώς η επιτυχία είναι πιθανότατη.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε το πρωί με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει την διάθεση μας

Δεν είναι εύκολο να βρούμε αρμονία εσωτερικά και αυτό εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα. Η αίσθηση του ανικανοποίητου που υπάρχει μέσα μας εκδηλώνεται σε προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις και δημιουργεί έντονες καταστάσεις. Οφείλουμε να αφήσουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να περάσει χωρίς αντιπαραθέσεις που θα προκληθούν λόγω της δικής μας ακατανόητης συμπεριφοράς.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που μας βοηθά να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και την κατανόηση. Η διάθεση να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μπορεί να έχουν άμεση επιρροή στην οικογενειακή μας ζωή θα οδηγήσει σε επούλωση των πληγών. Κατανόηση, θετική σκέψη και ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας ανακουφίσουν. Καλό είναι επίσης να στραφούμε στην τέχνη, τη μουσική, τον εσωτερισμό που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία μας επαναφέροντας την αρμονία και την ψυχολογική ισορροπία που είναι απαραίτητη αυτή την περίοδο.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία