Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους – Ζυγοί και Λέοντες είναι στα πάνω τους

Κοινωνικότητα και φλερτ απογειώνουν την ψυχολογία μας, καθώς η Σελήνη περνάει στους Διδύμους βελτιώνοντας την διάθεση των ζωδίων του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους κι  έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις με πρόσωπα από τον στενό περίγυρό. Είναι σημαντικό να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξουμε απόψεις για ζητήματα που μας απασχολούν. Παράλληλα απολαμβάνουμε τις συζητήσεις καθώς μας χαλαρώνουν και μας διασκεδάζουν. Επαγγελματικά στρέφουμε την προσοχή μας στο εμπόριο και την επικοινωνία. Καθώς μπορούν να αποδώσουν καρπούς.

Έχουμε την επικοινωνιακή διάθεση, το ταμπεραμέντο και τα επιχειρήματα να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης. Και να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην επαγγελματική μας ζωή. Σε κοινωνικό επίπεδο οι προσκλήσεις και οι έξοδοι θα μας ενθουσιάσουν καθώς θα έχουμε αρκετές επιλογές και θα έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις που θα βελτιώσουν την διάθεσή μας καθώς θα μας ανανεώσουν στον ύψιστο βαθμό.

Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη νωρίς το πρωί δίνοντας μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με κατανόηση και θετική διάθεση.

Μπορούμε να λύσουμε ζητήματα που απασχολούν τις κοντινές μας σχέσεις και να ξεπεράσουμε παρεξηγήσεις. Που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα οι συνθήκες ευνοούν ένα πρωινό γεμάτο ρομαντισμό και πάθος που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση μας. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο καθώς εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες θα εξελιχθούν θετικά.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και το κέφι. Οι συνθήκες ευνοούν σημαντικά ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η συμπαντική εύνοια είναι με το μέρος μας. Δείχνουμε αποφασιστικότητα και δυναμισμό και αυτό μπορεί να εντυπωσιάσει πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν την προσοχή μας και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην αισθηματική μας ζωή.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία