Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού σήμερα

Οι σχέσεις έχουν τον πρώτο ρόλο για σήμερα καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού σήμερα.

Επικεντρωνόμαστε σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι ένας από τους κυρίαρχους τομείς της ζωής μας. Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού σήμερα. Οι σχέσεις με τους άλλους παίζουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική μας εξέλιξη.

Και για αυτό τους δίνουμε την έμφαση που τους αξίζει. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε την διάθεση για διπλωματία και αρμονία ώστε να ξεπεραστούν πιθανές παρεξηγήσεις και εντάσεις. Αποφεύγοντας καυγάδες και συγκρούσεις μπορούμε να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα και να προχωρήσουμε με πρόσωπα που αγαπάμε από κοινού στη ζωή μας.

Νέες συνεργασίες είναι πιθανόν να προκύψουν καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και πώς μπορούν να μας εξελίξουν. Οι συνεργάτες μας εκτιμούν τη συμπεριφορά και τη στάση μας και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην προσωπικότητά μας. Συναισθηματική μας ζωή η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με νέα πρόσωπα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Νέες σχέσεις δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν αφού η ανάγκη της συντροφικότητας είναι εντονότερη από πότε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το πρωί

Kαθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο τα ξημερώματα και δεν βοηθά επικοινωνιακά. Οφείλουμε να περιορίσουμε τον παρορμητισμό και την κυκλοθυμία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεριφορές και εκφράσεις. Είναι προτιμότερο να σκεφτούμε πολύ καλά πριν μπούμε και μία διαδικασία διαλόγου με το ταίρι. Όπως και τους συνεργάτες, την οικογένειά μας αποφεύγοντας καυγάδες και αντιδικίες. Γεγονός είναι πως η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη μας ωθεί να εκφράσουμε σκέψεις με λανθασμένο τρόπο και αυτό είναι αρκετό για να παρεξηγηθούμε.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με το Δία από τον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα τη διάθεσή μας. Απολαμβάνουμε την συντροφιά και την παρέα των ανθρώπων που αγαπάμε καθώς μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Σημαντικό είναι να μην υπάρξουν υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν. Καθώς είναι εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία προβολής όπου το μέτρο θα χαθεί και θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα μας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων μας.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία