Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και ανεβάζει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στο φιλικό περιβάλλον. Αφού μας δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφούμε με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις σκέψεις μας.

Παρέες και στόχοι κερδίζουν την προσοχή μας. Η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και ανεβάζει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Είναι σημαντικό να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες με φίλους που μπορούν να μας βοηθήσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας. Παράλληλα στόχοι και φιλοδοξίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έρχονται στο προσκήνιο. Καθώς έχουμε την διάθεση να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς την επιτυχία. Σημαντικά πρόσωπα μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτήν την πορεία που έχουμε επιλέξει. Αφού εμπιστεύονται το κριτήριο και την δημιουργικότητά μας.

Απαραίτητο είναι να μετριάσουμε απότομες και αλαζονικές συμπεριφορές που μπορεί να εκδηλωθούν με ορμητικότητα. Καλό είναι να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν με τις αντιδράσεις μας. Αντίθετα οφείλουμε να έχουμε κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις. Που μπορεί να διαφοροποιήσουν με θετικό τρόπο τα δεδομένα μας. Αισθηματικά διασκέδαση και κοινές δράσεις με το ταίρι μας ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεση μας. Παράλληλα νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να μας ενθουσιάσουν με την πρωτότυπη θεώρηση που έχουν για τη ζωή.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους

Δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα πρωινό γεμάτο επικοινωνία. Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές. Που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους μας. Φίλοι και πρόσωπα από τον στενό περίγυρό θα σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια. Επιδιώκοντας να μας στηρίξουν την διαδρομή προς την επιτυχία. Επικοινωνία, γνώση και πληροφορία μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές και προτάσεις.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία, την καλή διάθεση, την ανάγκη να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποιες φιλοδοξίες μπορούμε να πραγματώσουμε και ποιες όχι. Παράλληλα διασκέδαση και φλερτ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε παρέες και ομάδες που εμπλεκόμαστε. Η γοητεία, η λάμψη και η διαφορετικότητα που αποπνέουμε θα μαγνητίσουν πρόσωπα που επιθυμούμε να κατακτήσουμε.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία