Η Σελήνη παραμένει στον Κριό επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και κάνει έντονη η ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Για να προχωρήσουμε σε τομείς του άμεσου ενδιαφέροντος μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε παρορμητικές συμπεριφορές και απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και παραλείψεις.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το απόγευμα στον Κριό επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο μετά τα μεσάνυχτα μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με φιλικά πρόσωπα και να διασκεδάσουμε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να καταστρώσουμε σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε θέσει. Προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις μας. Αργότερα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει τη συναισθηματική σταθερότητα. Δυναμισμός και ωριμότητα δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για ένα πρωινό με αποφασιστικές κινήσεις. Σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθώντας μας να αντιληφθούμε τις ανάγκες μας. Και να τις εκφράσουμε σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Οι συνθήκες δυσκολεύουν νωρίς το απόγευμα με το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Που αναδεικνύει ανασφάλειες και φόβους και μπορεί να οδηγήσει σε παιχνίδια εξουσίας σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Αργότερα το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Είναι σημαντικό να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας και αυτό μπορούμε να το επιδιώξουμε μέσα από οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις.

Η Σελήνη στο ζώδιο της έξαρσης της αποζητά καλοπέραση, πάθος και όμορφες στιγμές με πρόσωπα πού μπορούμε να εμπιστευτούμε. Οικονομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν καθώς είναι έντονη η διάθεση να δώσουμε λύσεις σε ότι μας δημιουργεί άγχος. Οφείλουμε να αποφύγουμε συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν σε ρήξεις. Οι συνθήκες ευνοούν το κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Αντίθετα δεν ευνοούν σπατάλες και περιττά έξοδα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό μας. Σε προσωπικό επίπεδο έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας. Καθώς μέσα από τη σταθερότητα που μας χαρίζει η σχέση ενισχύεται η αυτοπεποίθησή μας. Πάθος και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την προσωπική μας ζωή. Δημιουργούν ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να εκφράσουμε με αμεσότητα τα συναισθήματά μας.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία