Η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την συναισθηματική φόρτιση

Εντείνεται η ανάγκη να απομονωθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μας επηρεάζουν ενισχύοντας την συναισθηματική φόρτιση. Επιδιώκουμε να συγκεντρωθούμε σε ζητήματα που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την συναισθηματική φόρτιση στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Το παρελθόν είναι εδώ για να μας θυμίσει ότι υπάρχουν ανεπίλυτες καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστούμε. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε την έντονη ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικά ξεσπάσματα. Οφείλουμε να συγκρατήσουμε το συναίσθημα που μπορεί να μας κατακλύσει.

Ανασφάλειες και φόβοι, απωθημένα και ενοχές, συναισθήματα που μπορεί να μην έχουμε καν συνειδητοποιήσει φωτίζονται με εμφατικό τρόπο. Είναι απαραίτητο να δείξουμε απόλυτη ωριμότητα και να έρθουμε σε επαφή με το λογικό κομμάτι του εαυτού μας. Που θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε ορθολογικά κάθε συναισθηματική έξαρση και δυσκολία. Ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός και η τέχνη θα ωθήσουν στην ισορροπία και στο να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση με απόλυτο ρεαλισμό.

Επαγγελματικά, γεγονός είναι ότι μπορεί να μας απασχολήσει έντονα το παρασκήνιο στο χώρο εργασίας

Είναι εύκολο να αντιληφθούμε ποιοι επιδιώκουν να υπονομεύσουν τις προσπάθειές μας και ποιοι πραγματικά στηρίζουν κάθε βήμα μας. Επιβάλλεται να είμαστε επιφυλακτικοί με όσους μας προσεγγίζουν υποσχόμενοι πολλά και διάφορα. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε σημαντικές επιλογές και να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας ώστε να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη και βούληση σε περίπτωση καθοριστικών αποφάσεων.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κλείσουμε εκκρεμότητες που μπορεί να μας ταλαιπωρούν και να μας δημιουργούν άγχος. Γραφειοκρατικές υποθέσεις και επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν και μας προβληματίζουν μπορούν σήμερα να βρουν λύσεις που θα μας απαλλάξουν από το περιττό στρες. Αισθηματικά, η ανάγκη να βιώσουμε το απόλυτο όνειρο στην αγάπη μπορεί να δημιουργήσει σε ένα ιδανικό περιβάλλον για δύο. Όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανό είναι να επιστρέψουν και να προκαλέσουν με την παρουσία τους συναισθηματική παλίρροια.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία