Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο επηρεάζοντας τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και η πρώτη μέρα του Ιουνίου μας βρίσκει με έντονη συναισθηματική φόρτιση. Και διάθεση να αφοσιωθούμε στην οικογένεια

Η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Είναι σημαντικό να νιώσουμε την θαλπωρή και τη ζεστασιά που μπορούν να μας προσφέρουν οι δικοί μας. Καθώς δημιουργεί ένα πλαίσιο σταθερότητας στη ζωή μας. Το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να μείνουμε στον προσωπικό μας χώρο με αγαπημένα πρόσωπα νιώθοντας οικειότητα και τρυφερότητα. Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αφού επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και αισθησιακό περιβάλλον για εμάς και το ταίρι μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα που μπορούν να κουράσουν τους γύρω μας. Οφείλουμε να μετριάσουμε την κυκλοθυμία για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι συνθήκες ευνοούν ανάλογες συμφωνίες.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό πού μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές

Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε πιθανές ευκαιρίες που μας απασχολούν και αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς οι συνθήκες μας ευνοούν. Απαραίτητο είναι όμως να αποφύγουμε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα. Καθώς η αμετροέπεια και η αλαζονεία θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

2Μετά το μεσημέρι σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύοντας την συναισθηματική μας ζωή με πάθος και αισθησιασμό. Υπάρχει κατανόηση έναντι των αναγκών που μπορεί να έχει το ταίρι μας. Ανάλογη κατανόηση δείχνει και ο άνθρωπός μας για τις δικές μας επιθυμίες. Όμορφες παρέες σε χώρους που είναι οικείους θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε ψυχολογικά και να περάσουμε μοναδικές στιγμές.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Απότομες συμπεριφορές και σπασμωδικές κινήσεις θα ενοχλήσουν έντονα. Και δεν αποκλείεται να μας βάλουν σε μία διαδικασία συγκρούσεων που θα επηρεάσουν την οικογενειακή μας ζωή.

myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία