“Η Ρούλα Πισπιρίγκου μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου” (video)

Μια σοκαριστική μαρτυρία έφερε στο φως η εκπομπή Tlive και η δημοσιογράφος Βικτωρία Δαράτου. Κοπέλα εξομολογείται στην κάμερα για το πως δέχτηκε αναίτια επίθεση από την Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από μερικά χρόνια. Η περιγραφή της ανατριχιάζει.

«Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Την συγκεκριμένη δεν την γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Από εκεί τη γνώρισα.

Δεν την γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος», λέει και συνεχίζει:

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου