Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή – Κλαίει και μιλά για αδικία (Ηχητικό)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη μέσα από τη φυλακή, επαναλαμβάνοντας ότι είναι «αθώα» και ότι «αγαπούσε» τις κόρες της.

Από τις φυλακές, που όπως λέει «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», και περιμένει «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».

Σε πολλά σημεία της συνέντευξης εμφανίστηκε προκλητική, στο φόντο των εξελίξεων και των στοιχείων που έχουν βρεθεί σε βάρος της αλλά και εκ του γεγονότος ότι έχει προφυλακιστεί για το θάνατο του ίδιου της του παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε», ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για το θάνατο της δεύτερης κόρης της, Μαλένας. 

Όπως περιγράφει το δημοσίευμα, σε αυτό το σημείο η Ρούλα Πισπιρίγκου σταμάτησε και άρχισε να κλαίει. «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε» λέει στη συνέχεια, ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι αυτό θα πρέπει να το αποδείξει, τονίζει:«Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε».

«Βλέπω ότι περιμένεις πώς και πώς να βγεις. Ετσι δεν είναι; Και αυτό το βλέπεις πάρα πολύ κοντά. Έτσι είναι;», τη ρωτά ο δημοσιογράφος, και απαντά: 

«Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους». (Και πάλι η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά σε κλάματα).

Το ηχητικό από τη συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου