“Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός” ισχυρίζεται τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης

Την ώρα που οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας τρέχουν, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι εξαφανισμένος.

Σύμφωνα με το Star, που επικοινώνησε με άτομο του στενού του περιβάλλοντος, ο 30χρονος πατέρας της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας έχει εγκαταλείψει τόσο την Αθήνα όσο και την Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα. Παράλληλα, μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται, ενώ ενήμερες είναι και οι Αρχές. Μάλιστα, όπως δηλώνει , είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

«Ζω τη δική μου φυλακή», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Όπως αποκαλύπτει στο Star άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος ρωτούσε επίμονα τη Ρούλα πως εάν έχει συμβεί κάτι να το του το πει κι εκείνη κατηγορηματικά διέψευδε τα πάντα. «Ζει τη δική του φυλακή», λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου