Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Βρανά όταν ξύπνησε από κώμα: “Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα”

Την πραγματική της ανάσταση έζησε η Κατερίνα Βρανά, στις 23 Απριλίου πριν από πέντε χρόνια, όταν ξύπνησε από κώμα, μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Στη διάρκεια μιας περιοδείας της στη Μαλαισία έπαθε διάτρηση εντέρου, στη συνέχεια σηψαιμία και μετά έπεσε σε κώμα. Μέχρι σήμερα βρίσκεται σε μια μακρά διαδρομή αποκατάστασης, αντιμετωπίζοντας ακόμα προβλήματα κίνησης, ισορροπίας και όρασης.

Όπως έγραψε στα social media η αγαπημένη κωμικός, με αφορμή την παράξενη αυτή επέτειο:

«ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ

»23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2022

»Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι.

«Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας».

»Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;;

»Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία.

»Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά.

»ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα.

»Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!! #Βρανάσταση».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου