Η πιο παράξενη χριστουγεννιάτικη παράδοση που η βασίλισσα επιμένει να συνεχίζει-Το ήξερες!

Για τις διακοπές, κάθε οικογένεια έχει τις δικές της παραδόσεις, και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Αλλά έχει μια συνήθεια λίγο πιο ξένη από άλλες. Κάθε χρόνο, η Βασίλισσα της Αγγλίας γιορτάζει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της – καλά, ίσως όχι φέτος. Η πανδημία έχει συγκλονίσει….. τα πράγματα λίγο και οι παραδόσεις δεν θα διατηρηθούν. Για παράδειγμα, η Βασίλισσα δεν θα μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στο προσωπικό της φέτος .

Αλλά παραδοσιακά, η Βασιλική Οικογένεια συγκεντρώνει στην κατοικία τους στο Sandringham , Norfolk County για αυτήν την εορταστική περίοδο. Και όπως σε κάθε οικογένεια, ακολουθούν αρκετές παραδόσεις στο γράμμα . Ένα από αυτά είναι λίγο πιο εκπληκτικό από τα άλλα.

Ημέρα των Χριστουγέννων στο Sandringham
Την ημέρα των Χριστουγέννων, η Ελισάβετ ΙΙ ζητά από όλα τα μέλη της οικογένειας να σταθμίσουν πριν από το γεύμα , και πάλι μετά την έξοδο από το τραπέζι , σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον αρχισυντάκτη της Μεγαλειότητας, Ingrid Seward. Αυτή η αστεία παράδοση δεν συμβαίνει σε καμία κλίμακα , σε μια που ανήκε στον βασιλιά Έντουαρντ VII, ο οποίος κυβέρνησε τη Βρετανία στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Ένα τελετουργικό οργανώθηκε από τον βασιλιά εκείνη την εποχή, ο οποίος ήθελε να λαμβάνει τις αποστολές σωστά. Αν οι καλεσμένοι του είχαν πάρει βάρος κατά τη διάρκεια του γεύματος, ήταν όλοι πιο χαρούμενοι. Αυτή η παράδοση συνεχίστηκε στη συνέχεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘.

Φέτος, η Βασιλική Οικογένεια θα διασκορπιστεί σε όλο τον κόσμο – ποιος θα συνεχίσει αυτή την παράδοση;

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.