Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα – Ο John την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο

Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor.

Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα – Ο John την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο

Πριν λίγη ώρα η ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζελος την περίμεναν οι δημοσιογράφοι αλλά και ο John Λυγνός.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, κατά την άφιξή της έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και να ενθουσιάζεται αντικρύζοντας τον John μέσα στο βανάκι της παραγωγής που την περίμενε.

Μυριέλλα Κουρεντή: Τα πρώτα λόγια της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Μυριέλλα Κουρεντή μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Love it». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Τζον Λυγνό.

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα.

Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας.

Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι.

Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει».

«Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης.

Είπα στον Κατσαούνη ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε».

 

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία