Η μοναδική συναστρία που κυριαρχεί σήμερα στα ζώδια της γης και του νερού

Η μοναδική συναστρία που κυριαρχεί σήμερα ομορφαίνει τη ζωή των ζωδίων της γης και του νερού. Αφού η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Ενώ αντικρουόμενα συναισθήματα χρωματίζουν την ημέρα

Η μοναδική συναστρία που κυριαρχεί σήμερα στα ζώδια της γης και του νερού.

Η ανάγκη να εκφράσουμε συναισθήματα με εμφατικό τρόπο μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές παρέες και έντονη κοινωνική ζωή. Ξαφνικές προσκλήσεις μπορεί να αλλάξουν την ημέρα μας. Έτσι δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσουμε. Ζώντας στιγμές γεμάτες απόλαυση με πρόσωπα που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Γιατί αιφνιδιαστικά νέα και συμφωνίες θα μας δώσουν την ευκαιρία να κλείσουμε αρμονικά κεφαλαία του παρελθόντος που μπορεί να έφεραν δυσκολίες.

Αισθηματικά, αιφνιδιάζουμε ευχάριστα το ταίρι μας εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις που απογειώνουν τον ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση. Ευχάριστες εκπλήξεις ανανεώνουν την προσωπική μας ζωή. Επιπλέον δίνουν την ευκαιρία τόσο σε εμάς όσο και στο ταίρι μας να περάσουμε μοναδικά και πιο κοντά από ποτέ. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που επηρεάζουν επαγγελματικές βλέψεις. Λόγω του τετραγώνου του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Κόντρες και αψιμαχίες, πείσμα και επιθυμία ελέγχου οδηγούν τις επαγγελματικές μας σχέσεις στα άκρα.

Η Σελήνη συναντά τον Σκορπιό

Δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε κατάματα βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να επηρεάζουν την προσωπική μας πορεία. Η αντίθεση της με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί μικροπροβλήματα. Καθώς φέρνει στην επιφάνεια διαφωνίες σε προσωπικό επίπεδο γεμάτες υπερένταση. Όμως η κατανόηση και η θετική μας διάθεση βοηθούν να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία. Και κάθε αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να προκύψει.

Αργότερα εστιάζουμε στα θετικά σημεία που μας χαρίζει η σχέση μας. Προσπαθώντας να βελτιώσουμε την κοινή πορεία με το ταίρι μας. Ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες προκαλούν παροδικά εκνευρισμό. Αλλά στην πορεία θα προκύψουν οι σωστές λύσεις που θα διώξουν το άγχος.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία στους Ιχθύες απογειώνει την φαντασία και την αισιοδοξία. Που θα εκτοξεύσει τα συναισθήματα στην προσωπική μας ζωή.

Myastro

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία