Η Μαρία Ηλιάκη σε μία φωτογράφιση που θα αφήσει εποχή!

Η πλέον χαλκινομάλλα  παρουσιάστρια κλέβει τις εντυπώσεις και μάλιστα ανήκει στις πιο όμορφες τηλεοπτικές παρουσίες. Επίσης διαθέτει ένα εξαιρετικό καυστικό χιούμορ, που δεν αφήνει σχεδόν τίποτα να πέσει κάτω. Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1978,η καταγωγή της είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Άγιοι Δέκα.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι σίγουρα μία από τις πιο έξυπνες και ταλαντούχες γυναίκες της ελληνικής σόου-μπιζ. Έχει χιλιάδες πιστούς θαυμαστές που την ακολουθούν στο Instagram, στο Twitter και γενικά σε οποιαδήποτε επιλογή της ή νέο βήμα, την στηρίζουν και την αγαπούν.

Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών. Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM 106.6.

Η πιο μεγάλη της επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση ήταν η συμπαρουσίαση από το 2009 μέχρι το 2014,της εκπομπή Δέστε τους στον APLHA ,με τον Νίκο Μουτσινά.

Εμείς την τσακώσαμε να φωτογραφίζεται πιο σαγnνευτική από ποτέ σε μία φωτογράφιση που καταρρέει το Instagram

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα