Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μάς υποδέχεται στο καμαρίνι της (φωτο)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες τις πρώτες της φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα, δύο περίπου χρόνια μετά τη φοβερή επίθεση με βιτριόλι που άλλαξε τη ζωή της. Αποκάλυψε ένα γοητευτικό πρόσωπο, αποτέλεσμα όχι μόνο των αισθητικών επεμβάσεων αλλά κυρίως της ομορφιάς που πηγάζει από μέσα της.

Φυσικά, όπλο στην καθημερινή περιποίησή της είναι το μακιγιάζ, στο οποίο αποτίνει φόρο τιμής μέσα από μια νέα ανάρτησή της, με την οποία μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο καμαρίνι της. Στη λεζάντα γράφει: «Βραδινές σκέψεις. “Το make up είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα”. Αληθινή ιστορία».

Φωτογράφος της είναι, για ακόμα μία φορά, η Ολυμπία Κρασαγάκη, η οποία πρόσφατα σχολίασε για το πορτρέτο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα: «Είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία. Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή; Αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Τη μία, μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια. Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, τη φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial. Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη. Γαλήνη».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου