«Η γλώσσα κάποιων είχε φτάσει στα πατώματα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και ξαφνικά τους εγκατέλειψαν»

Ο Στάθης Σταμουλακάτος μίλησε στο Mega για τα παιδικά του χρόνια. Tην απουσία του πατέρα του, τους φίλους που εγκαταλείπουν όσους μπαίνουν στη φυλακή. Ειδικά μετά το κύμα καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου

«Η γλώσσα κάποιων είχε φτάσει στα πατώματα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και ξαφνικά τους εγκατέλειψαν».

«Γεννήθηκα στην Αθήνα, υπήρξα ανήσυχο παιδί μέχρι που μπήκα στα 25. Έχω έναν ετεροθαλή αδελφό από το δεύτερο γάμο του πατέρα μου. Μέχρι και πριν από δυο χρονιά δούλευα ως κούριερ, ήταν πολύ επικίνδυνο επάγγελμα. Στη δουλειά του κούριερ έχασα τρεις φίλους μου σε αυτοκινητιστικά, έχω τρακάρει δυο φορές. Δεν μας έβλεπαν, ήμασταν αόρατοι». Ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σταμουλακάτος.

«Είχα φτωχικά παιδικά χρόνια, αλλά όχι στερημένα. Οι γονείς μου χώρισαν στα πέντε μου, έμεινα με τη μητέρα μου, τον πατέρα μου τον ξαναείδα στην κηδεία του. Δεν κράτησα ποτέ κακία στον πατέρα μου. Ούτε η μητέρα μου είπε ποτέ κακό λόγο γι’ αυτόν. Οι γονείς μου ήταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, συγκρούστηκαν. Αλλά τον πατέρα μου δεν τον μίσησα ποτέ. Στη ζωή μου δεν είμαι σκληρός όπως στις ταινίες, μπορώ να πω ότι είμαι «μπέμπης», θα έλεγα ότι είμαι αδιάφορος».

Η γυναίκα του δεν τον παρακολουθεί στο θέατρο, δεν αντέχει να τον βλέπει να παίζει τον κακό

«Δεν μου αρέσει να μιλάω και αυτό είναι το μόνιμο παράπονο της γυναίκας μου. Με την οποία είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Η γυναίκα μου ντρέπεται να με δει στο θέατρο. Δεν μπορεί να συνηθίσει αυτό που βλέπει στο σπίτι με αυτό που είμαι επάνω στη σκηνή».

Οι ρόλοι του και οι συνήθειές του όταν επιστρέφει από το γύρισμα

«Στη ζωή μου λέω μπόλικα «γαλλικά», στους σκληρούς ρόλους μου βγάζω αυτό που δεν μπορεί να βγάλει ένας κανονικός άνθρωπος, τον κακό μας εαυτό, είναι εκτόνωση. Όταν επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα, βλέπω τηλεμάρκετινγκ, απολαμβάνω το ζήλο των ανθρώπων που πουλάνε σκουπίδια με αυτόν τον ζήλο. Ο Οικονομίδης με είδε το 2005 στο θέατρο «Επί Κολωνώ», ανταλλάξαμε τηλέφωνο και από τότε έγινε ο μεγάλος αδελφός που δεν είχα ποτέ».

Ο ρόλος στη Σκοτεινή Θάλασσα

«Είπα ναι στην τηλεόραση και στη «Σκοτεινή Θάλασσα» εξαιτίας του σκηνοθέτη Γρήγορη Καραντινάκη. Ο «Σάκης» είναι απαντημένος σύζυγος, ο «Ζήσης» που πήγε με τη γυναίκα του θα παραμείνει ζωντανός, αλλά θα τιμωρηθεί. Ο Καραντινάκης έχει γυρίσει τρεις διαφορετικές βερσιόν για το τέλος της «Σκοτεινής Θάλασσας», για να μην ξέρει κανένας το τέλος της σειράς», αποκάλυψε χαρακτηριστικά!

«Ένα υποθετικό σενάριο για τη φιλία: εάν ο φίλος μου έκανε κάτι πολύ κακό και έμπαινε φυλακή, θα πήγαινα να τον δω. Ξαφνικά όσοι μπαίνουν φυλακή χάνονται. Δηλαδή ποιοί ήταν αυτοί οι φίλοι σου, που δεν έρχονται τώρα να σε δούνε; Εγώ θα πήγαινα στη φυλακή, ό,τι και να είχε κάνει. Είναι δική μου δουλειά αν του έριχνα δυο χαστούκια και του έλεγα «τί έκανες;». Επεσήμανε σχετικά.

«Όταν ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης ήταν “ψηλά” όλοι ήθελαν να συνεργαστούν μαζί τους»

Ο Στάθης Σταμουλακάτος αναφέρθηκε και στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν είμαι φίλος με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη. Αλλά όταν αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν ψηλά, όλοι ήθελαν να συνεργαστούν μαζί τους. Η γλώσσα κάποιων είχε φτάσει στα πατώματα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και ξαφνικά τους εγκατέλειψαν όλοι», σχολίασε.

Το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι

«Το καλοκαίρι θα είμαι στον «Αίαντα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του Αργύρη Ξάφη με το Εθνικό θέατρο. Θα κολυμπήσω στα βαθιά και θα προσπαθήσω να κόψω και το τσιγάρο γι’ αυτή την παράσταση», κατέληξε λέγοντας.


 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία