Η γη της ελιάς: Το μεγάλο ερωτικό σκάνδαλο που ταράζει την Αρεόπολη

H πρώτη σεζόν στη Γη της Ελιάς ολοκληρώθηκε και τα περισσότερα ζευγάρια έδειχναν ευτυχισμένα. Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα; Γιατί η δεύτερη σεζόν έρχεται με πολύ μεγάλες ανατροπές.

Στη Γη της Ελιάς ο Αντρέας Γεωργίου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου υπόσχονται ραγδαίες εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν είναι μόνο τα νέα πρόσωπα που έρχονται να ταράξουν τις ζωές των πρωταγωνιστών. Και οι παλιοί ήρωες ετοιμάζονται για κινήσεις που πιθανόν να αλλάξουν όλη τη ζωή τους.

Οι κάτοικοι της Αρεόπολης δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι για αυτό που ακολουθεί… Τα πρώτα κουτσομπολιά θα ξεκινήσουν, το καφενείο του Πότη θα γεμίσει από ψιθύρους και αρκετοί θα έρθουν σε φρικτά δύσκολη θέση.

Φαίνεται πως ένας έρωτας από τα παλιά φουντώνει και διχάζει… Ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται ξανά κοντά, με τις κρυφές τους συναντήσεις να αυξάνονται. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργη, η Ιουλία δείχνει απαρηγόρητη. Γεγονός που δίνει στην Στάθη την ευκαιρία να την προσεγγίσει.

Μπορεί εκείνος να έδειχνε ευτυχισμένος στο πλευρό της Εύας. Μπορεί να ετοιμαζόταν για ένα τεράστιο βήμα με τη σύντροφό του, όμως η Ιουλία θα αποτελεί πάντοτε το ευαίσθητο σημείο του. Και το μεγάλο απωθημένο του. Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του από τότε που και οι δύο ήταν παιδιά. Μόλις την βλέπει πληγωμένη, τρέχει να την αγκαλιάσει, να της μιλήσει, να της υπενθυμίσει πως θα την νοιάζεται πάντα..

Οι δύο τους δε θα αργήσουν να παραδοθούν στη δίνη του έρωτα. Το σκάνδαλο θα ξεσπάσει στη Μάνη, με αποτέλεσμα τα πρώτα κουτσομπολιά να φτάνουν στο σπίτι των Βρεττάκων, αλλά και των Καπερνάρων, στην γη της ελιάς.. Ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Θα καταφέρει να συνετίσει την αδελφή του;

Στέλνει τελεσίγραφο να διώξει από τη ζωή της τον Στάθη. Όμως όλα δείχνουν ότι πλέον είναι πολύ αργά. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και η Ιουλία με τον Στάθη ζουν επιτέλους τον παράφορο έρωτά τους από την αρχή.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία