Η Γη Της Ελιάς spoiler: To μεγάλο αγκάθι στη σχέση Κουράκου και Ιουλίας;

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στη Η Γη της Ελιάς ζει το δικό του δράμα. Μπροστά σε όλους ο Κουράκος και η Ιουλία δείχνουν ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι στη σχέση τους.

Στη Γη της Ελιάς, πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Κουράκος και η Ιουλία θα γίνουν τελικά γονείς. Το ζευγάρι κάνει πολλές προσπάθειες να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά του. Η Ιουλία έχει ξεκινήσει θεραπείες και ελπίζει σε ένα θαύμα.

Ο Γιώργης στέκεται πλάι στην αγαπημένη του και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Θέλει να την δει χαμογελαστή, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Η Ιουλία βυθίζεται στις σκέψεις της. Κι αν δεν τα καταφέρουν;

Οι προσπάθειές τους συνεχίζονται. Κι ενώ τα spoilers που κυκλοφορούν λένε ότι στο τέλος του πρώτου κύκλου όλα θα ανατραπούν, η αλήθεια είναι διαφορετική. Το ζευγάρι δεν θα καταφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν να φέρει στον κόσμο το παιδί που τόσο θέλει.

Την ίδια ώρα, η Ευτυχία ζει τη δική της τραγωδία. Ο Ανέστης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο για ακόμη μια φορά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Ευτυχία και το μωρό της.

Ο αδίστακτος εγκληματίας το ρίχνει ξανά στο ποτό και φτάνει έξω από το σπίτι της, εξοργισμένος.

Μόλις την αντικρίζει, θυμάται ότι τον πρόδωσε και της ορμάει. Το ποτό δε τον αφήνει να σκεφτεί λογικά. Η Ευτυχία προσπαθεί να αμυνθεί, να τον διώξει από κοντά της, να δώσει την ίδια και το παιδί της.

Βέβαια, ο Ανέστης δεν σκέφτεται ούτε την ίδια την Ευτυχία, ούτε το μωρό της στη σειρά του Μega. Της επιτίθεται άσχημα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να πέφτει στο έδαφος. Σύμφωνα με το TV24, η Ευτυχία χάνει το μωρό της, το βράδυ της μοιραίας επίθεσης.

Όλα γύρω της σκοτεινιάζουν. Ο πόνος είναι τεράστιος. Ο Ανέστης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από το κακό που βρήκε την καημένη την Ευτυχία. Τώρα, μένει να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ξεπεράσει το τεράστιο σοκ.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία