Η γη της ελιάς: Συμβόλαιο θανάτου για τον Κωνσταντίνο! Ποιος το υπογράφει

Συγκλονιστικές αναμένονται με το… καλημέρα του δεύτερου κύκλου οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Μία σχέση (επαγγελματική) θα έρθει σε ανοιχτή ρήξη και μάλιστα θα υπάρξει και εντολή θανάτου!

Στη Γη της Ελιάς με το που ξεκινά ο δεύτερος κύκλος φαίνεται ότι υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τον Δημοσθένη. Ο πρώτος δείχνει πολύ δυσαρεστημένος από τον δεύτερο στη σειρά του Mega.

Οι απάτες τους συνεχίζονται και ο Καπερνάρος δείχνει διαρκώς το σκληρό του πρόσωπο. Ο συμβολαιογράφος αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να τα βάλει άλλο μαζί του. Και σιγά-σιγά απομακρύνεται, αφού πλέον δεν θέλει άλλη σχέση μαζί του.

Ο Δημοσθένης επέστρεψε στη Μάνη, αποφασισμένος να πλουτίσει. Και δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω. Κάτι που σημαίνει ότι θα βγάλει από τη μέση οποιονδήποτε του σταθεί εμπόδιο.

Εκτός από τα χρήματα, όμως, τον ενδιαφέρει και η εξουσία, γι’ αυτό και η υποψηφιότητά του ως δήμαρχος θα ταράξει τα δεδομένα στη Μάνη

Ο Κωνσταντίνος, μόλις μάθει για τη δολοφονία του Δημήτρη, θα παγώσει. Καταλαβαίνει ότι η μαφία και ο Δημοσθένης βρίσκεται πίσω από το έγκλημα. Δεν πιστεύει ότι η Αθηνά είναι εκείνη που σκότωσε τον Δημήτρη.

Μόλις μάθει και για τα μελλοντικά σχέδια του Δημοσθένη, θα ζητήσει να αποσυρθεί από το κύκλωμα, στη σειρά του Mega. Όμως, όπως έχουμε δει ως τώρα, ο Δημοσθένης δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτεί. Από τη μία είναι πάρα πολύ ικανός στη δουλειά του και από την άλλη ξέρει πάρα πολλά για τη δράση του μαφιόζου. Και όποιος ξέρει πολλά και ετοιμάζεται να αποχωρήσει, τότε αυτόματα κινδυνεύει η ζωή του.

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, οι δύο ισχυροί άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι. Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει, με τον Δημοσθένη να παίρνει την απόφασή του: Ο Κωνσταντίνος πρέπει να βγει από τη μέση, άμεσα!

Το ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει. Ο Δημοσθένης βάζει στόχο να τον σκοτώσει και ο Κωνσταντίνος παλεύει να γλιτώσει από τα χέρια του. Θα καταφέρει να γλιτώσει ή η Ισμήνη θα θρηνήσει τον αγαπημένο της σύντροφο;

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία