Η γη της ελιάς spoiler: ο Ισίδωρος πετάει την Αντιγόνη έξω από το σπίτι

Το ένοχο μυστικό της Αντιγόνης στη Γη της Ελιάς του Mega βγήκε στην επιφάνεια με την αποκάλυψη ότι έχει ένα παιδί. Για το οποίο δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν και έγινε γνωστό από την επιμονή του Μάνου να ψάξει το παρελθόν της αδελφής του.

Η γη της ελιάς spoiler: ο Ισίδωρος πετάει την Αντιγόνη έξω από το σπίτι.

Όπως σας έχουμε πει ο Μάνος έχει προσλάβει ντετέκτιβ που κάνει έρευνα για τη ζωή της Αντιγόνης. Η οποία εισέβαλε στη ζωή των Βρεττάκων, αλλά εκείνος ήταν σίγουρος από την αρχή ότι κάτι έκρυβε. Και αυτό το «κάτι» είναι ένα παιδί.

Η αλήθεια λοιπόν βγαίνει στο φως και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά. Ο Ισίδωρος δεν μπορούσε να μη μάθει την αλήθεια για την κόρη του και είναι έξαλλος από την αποκάλυψη. Ο Μάνος, μετά από έρευνες, ανακαλύπτει πως η αδελφή του έχει ένα παιδί. Αμέσως, συλλέγει τα στοιχεία και τρέχει στον πατέρα του.

Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η κόρη του έχει ένα παιδί για το οποίο δεν μίλησε ποτέ. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως η κόρη κρατούσε κρυφό ακόμη και από τον πατέρα της κάτι τόσο σημαντικό.

Η Αντιγόνη και ο Ισίδωρος θα έχουν έναν έντονο διάλογο για το παιδί που κρατά κρυφό επί χρόνια η ηρωίδα.

Ο Ισίδωρος δεν μπορεί να ηρεμήσει από το σοκ που υπέστη. Την αποκαλεί ανεύθυνη και ξεσπάει έντονα απέναντί της. Μάταια η Αντιγόνη προσπαθεί να του εξηγήσει. Αυτό είναι αδύνατον.

Ο Ισίδωρος είναι κάθετος με την Αντιγόνη και θυμώνει πάρα πολύ που έκρυψε αυτό το παιδί. Θεωρεί πως δεν μπορεί να της δείξει ξανά εμπιστοσύνη. Με αποτέλεσμα να της ζητάει να φύγει από το σπίτι των Βρεττάκων και από τη Μάνη γενικότερα. Δεν θέλει να την ξανά δει μπροστά του.

Ποια στάση θα κρατήσει ο Μάνος απέναντι στην αδελφή του και πώς θα αντιδράσει η οικογένεια; Θα παραμείνουν ενωμένα τα δύο αδέλφια; Θα τους χωρίσουν οι εντάσεις; Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία