Η γη της ελιάς: Σούπερ ανατροπή! Η απρόσμενη φιλία του Αλέξη με τον Χρήστο και στη μέση η Μυρτάλη

Ένα απρόσμενο φιλί έφερε τα πάνω κάτω στο φινάλε του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς. Ένα φιλί ανάμεσα στον Αλέξη και τη Μυρτάλη που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στους τηλεθεατές.

Στη Γη της Ελιάς είναι φανερό ότι έρχεται μεγάλος πόλεμος για την καρδιά της Μυρτάλης ανάμεσα στον Αλέξη και τον Χρήστο. Αλλά μην το δένετε και κόμπο. Κι αυτό γιατί η μία ανατροπή διαδέχεται την άλη με την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega.

Πολλοί θεώρησαν, βλέποντας τον Αλέξη να κρατά με απειλητικό ύφος έναν μπαλτά, ότι θα σκοτώσει τον Χρήστο. Όμως, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Ηθελημένα ή μη, ο Αλέξης θα μείνει στο πλευρό του Χρήστου και μάλιστα θα αναπτυχθεί μεταξύ τους μια πιο φιλική σχέση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Αλέξης φυσικά και βλέπει εχθρικά τον Χρήστο, δεν θα μπορούσε άλλωστε να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη, για τη σχέση του με τη Μυρτάλη.

Η Μυρτάλη δημιουργεί μια σχέση πάθους με τον Αλέξη, μια σχέση κυρίως σαρκική, η οποία σιγά-σιγά αρχίζει να εξελίσσεται.

Ο Χρήστος από την άλλη έχει τα δικά του προβλήματα που έχουν να κάνουν με το μαγαζί, με το παρελθόν του, αλλά και με την επίθεση που θα δεχτεί μέσα στο μαγαζί του.

Ο Χρήστος λοιπόν αρχίζει και απομακρύνεται από τη Μυρτάλη. Που ούτως ή άλλως επρόκειτο για μια σχέση χαλαρή, όπως φάνηκε. Ο Αλέξης από την άλλη κάνει σκέψεις άσχημες για τον Χρήστο. Αλλά πάντα κάνει πίσω, ενώ η συμπεριφορά του Χρήστου δεν τον ενθαρρύνει για να του επιτεθεί. Όπως αναφέρει ο Μαρία Μεταξητινού στο TV24.

Ο Χρήστος είναι πολύ φιλικός μαζί του, θέλει μάλιστα να τον βοηθήσει. Έτσι αυτό που θα τους ενώσει πιο πολύ είναι η κίνηση του Χρήστου να φτιάξει τις προϋποθέσεις για να έχει ο Αλέξης ένα καλύτερο μέλλον. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να πάρει πίσω την άδειά του και να εξασκήσει το επάγγελμα που έκανε.

Ωστόσο θα πρέπει κάτι να κάνει, δεν μπορεί για πάντα να κάνει το γκαρσόνι στην ταβέρνα. Σ’ αυτό το σημείο ο Χρήστος γίνεται στήριγμά του. Του βρίσκει μια σχολή για σεφ, τον παροτρύνει και τον βοηθάει να φοιτήσει εκεί και στη συνέχεια να δουλέψουν μαζί. Ο Αλέξης από εδώ και στο εξής του… χρωστάει και μένει δίπλα του σαν φίλος και συνεργάτης!

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία