Η γη της ελιάς: Όπλο των Βρεττάκων σκότωσε τον Δημήτρη!

Ο δεύτερος κύκλος στη Γη της Ελιάς ξεκινά με μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Και αφορά τον θάνατο του Δημήτρη που αναστατώνει τη Μάνη και στέλνει στη φυλακή την Αθηνά.

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες και εντελώς απρόβλεπτες. Και αφορούν τη δολοφονία του Δημήτρη για την οποία η Αθηνά ωρύεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Ο Κουράκος όμως δεν την πιστεύει και την οδηγεί στη φυλακή. Ο Γολγοθάς της Αθηνάς μόλις ξεκίνησε.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός συνεχίζει την έρευνα μέχρι να διαλευκάνει οριστικά την υπόθεση και να μην αφήσει τίποτα μετέωρο. Στόχος του είναι να βρει το όπλο που αφαίρεσε τη ζωή του Δημήτρη. Οι έρευνες είναι έντονες και τελικά αποδίδουν. Το φονικό όπλο εντοπίζεται.

Η Αθηνά παραμένει στις φυλακές, με τη δίκη να ξεκινά. Κανείς δε μπορεί να την βοηθήσει, ούτε καν ο Λυκούργος. Ο οποίος δέχεται έπειτα από τις πιέσεις της Μαργαρίτας και της Χάιδως να αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση. Αν και γνωρίζει ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Οι αρχές θα ανακαλύψουν πως το όπλο που σκότωσε τον Δημήτρη, είναι αρκετά γνωστό, στη σειρά του Mega. Συγκεκριμένα, θα δουν πως η σφαίρα που τον διαπέρασε ήταν από το όπλο που είχε στην κατοχή του ο Ιπποκράτης, όταν ζούσε.

Το συγκεκριμένο όπλο είχε εντοπίσει στο γραφείο του πρώην συζύγου της η Αθηνά. Είναι ακόμη άγνωστο το πώς βρέθηκε στα χέρια της εγκληματικής οργάνωσης το όπλο του Ιπποκράτη Βρεττάκου. Αλλά αποτελεί ένα ακόμη στοιχείλ που ενοχοποιεί την Αθηνά η οποία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Πλέον, το να αποδείξει την αθωότητά θεωρείται ακατόρθωτο. Βλέπει και η ίδια ότι όλα τα στοιχεία είναι σε βάρος της. Και μάλιστα είναι συντριπτικά. Τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι ένορκοι στο δικαστήριο… Θα καταφέρει ο Λυκούργος να σώσει την χήρα Βρεττάκου; Η τελική απόφαση αναμένεται με κομμένη την ανάσα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία