Η γη της ελιάς: Ο κύβος ερρίφθη! Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Κουράκου

Το τέλος του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς ήταν καθηλωτικό. Επίσης καθηλωτικές αναμένονται και οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Η σύλληψη της Αθηνάς στη Γη της Ελιάς και μία απαγωγή-σοκ και η δράση της μαφίας στη Μάνη σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση. Όπως και οι νέοι έρωτες στη σειρά του Mega.

Στο επίκεντρο για μία ακόμη φορά θα έρθει το ζευγάρι Γιώργη – Ιουλίας. Οι καυγάδες τους θα είναι τόσο έντονοι που θα φέρουν τον οριστικό χωρισμό. Και οι δύο θα γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους. Κι ενώ είναι σίγουρο ότι η Ιουλία θα ζήσει επιτέλους τον μέχρι τώρα απαγορευμένο έρωτά της με τον Στάθη, για τον Κουράκο υπάρχει ανατροπή.

Τα μέχρι τώρα spoilers άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο o Κουράκος να γίνει ζευγάρι με την Εύα. Μόνο που φαίνεται ότι άλλη θα είναι εκείνη που θα του αγγίξει την καρδιά. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο χωρισμός του Γιώργη και της Ιουλίας, αναμένεται συγκλονιστικός. Οι καυγάδες στο σπίτι κορυφώνονται, το ζευγάρι δεν μπορεί να συνυπάρξει πια μαζί. Και ο Κουράκος μετατρέπεται σε έναν σκληρό κι αδίστακτο άντρα. Η Ιουλία χάνει κάθε ελπίδα. Ο κόσμος της γκρεμίζεται, ο άνθρωπος που αγάπησε δεν είναι ο ίδιος. Έτσι αποφασίζει να τον εγκαταλείψει και να επιστρέψει στο πατρικό της, δίνοντας ένα ηχηρό τέλος στον παραμυθένιο αυτόν γάμο.

Στο μεταξύ, η Ευτυχία καταρρέει μέσα της καθημερινά. Η δολοφονία του Ανέστη δε την αφήνει να ησυχάσει. Μόλις το πτώμα του εντοπίζεται, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Ο Κουράκος αρχίζει τις έρευνες, φέρνοντας την Ευτυχία σε δύσκολη θέση.

Οι δυο τους θα βρίσκονται τακτικά. Τα μάτια της θα προδίδουν την ενοχή της, αλλά και τον τρόμο της. Ο Κουράκος, όσο σκληρός κι αν είναι απέναντί της, κάποια στιγμή θα λυγίσει στη γοητεία της. Θα είναι οι δύο τους το νέο ζευγάρι της χρονιάς στη Γη της Ελιάς; Όλα δείχνουν πως ναι.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία