Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος δείχνει σε όλους το σκληρό πρόσωπό του στον δεύτερο κύκλο

Μία μεγάλη αλλαγή συμπεριφοράς θα έχουμε με την έναρξη του δεύτερου κύκλου στη Γη της Ελιάς. Ήδη τα πρώτα σημάδια φάνηκαν με το φινάλε του πρώτου κύκλου. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η αλλαγή δεν άρεσε καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό.

Στη Γη της Ελιάς οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Γιώργη Κουράκου στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Ο οποίος έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Ο αστυνόμος κατάφερε να διχάσει αρκετά το κοινό στη σειρά του Mega. Με ορισμένους να εξοργίζονται και λίγους να τον δικαιολογούν για τη συμπεριφορά του! Η οργή του και η απόγνωση να φέρει τη δικαιοσύνη, τον οδήγησε σε πράξεις απαράδεκτες.

Μόλις πληροφορήθηκε για το τεστ DNA που αποδείκνυε ότι η Αθηνά και ο Δημήτρης δεν ήταν μητέρα και γιος, αλλά εραστές, ζήτησε από την Αθηνά να τον ακολουθήσει. Και την πήρε έξω από τη δεξίωση του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου. Εκεί, τις πέρασε χειροπέδες, παρόλο που εκείνη ούρλιαζε πως είναι αθώα. Όταν βγήκαν όλοι έξω να ρωτήσουν τι συμβαίνει, ο Κουράκος δεν τήρησε κανένα απόρρητο.

Έβαλε την Αθηνά στο περιπολικό με τη βία και φώναξε μπροστά σε όλους πως ο Δημήτρης δεν ήταν γιος της, αλλά εραστής της. Το σοκ όλων είναι τεράστιο. Η Μαργαρίτα, η οποία γνωρίζει την αλήθεια, βλέπει την καταστροφή να έρχεται.

Πράγματι, η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Κουράκου προβλημάτισε αρκετά τους τηλεθεατές, στη Γη της ελιάς

Για πρώτη φορά, ο αστυνόμος έδειξε το σκληρό του πρόσωπο, χωρίς ίχνος συμπόνοιας.

Στην προσπάθειά του να βρει τον πραγματικό ένοχο, ξεπερνάει κάθε όριο. Η Αθηνά φυλακίζεται, παρόλο που δεν έχει διαπράξει τον φόνο. Και όταν αυτό θα αποδειχθεί, μπορεί να είναι πολύ αργά.

Ο Γιώργης παραμένει σκληρός κι απόμακρος, με την Ιουλία να προβληματίζεται έντονα στη δεύτερη σεζόν. Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που αγάπησε, που παντρεύτηκε και προσπάθησε να κάνει μαζί του οικογένεια.

Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου και για το ζευγάρι. Μόλις εκείνη ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να προσπαθήσει για παιδί, το ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους. Το καλό πρόσωπο του Γιώργη έχει χαθεί. Θα αλλάξει, άραγε, συμπεριφορά ή θα ξεδιπλωθεί ένας διαφορετικός κι αδίστακτος χαρακτήρας;

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία