Η γη της ελιάς: Νέα μεταγραφή! Γυναίκα αράχνη εισβάλλει στη σειρά διψασμένη για εκδίκηση

H γη της ελιάς κατάφερε στον πρώτο κύκλο να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το ίδιο και ακόμη περισσότερο περιμένουν οι δημιουργοί της σειράς του Mega να συμβεί και στον δεύτερο κύκλο.

Στη Γη της Ελιάς από τον Σεπτέμβριο έρχονται πολλές εκπλήξεις. Και δεν είναι μόνο από την πλοκή του σίριαλ, αλλά και από τις μεταγραφές που έρχονται. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έρχεται ακόμα μία μεταγραφή που θα συζητηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Και θα έχει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις που θα εκτυλιχθούν στις οθόνες μας. Νέες ιστορίες, νέοι χαρακτήρες και νέοι ρόλοι έρχονται στο προσκήνιο κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.

Μια γυναίκα αράχνη έρχεται στην Μάνη, η αδερφή του Δημήτρη, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του, στη σειρά του Mega.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, στην Aρεόπολη εμφανίζεται ξαφνικά η αδερφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της. Η ίδια θα εμφανιστεί στην δίκη της Αθηνάς σαν πολιτική αγωγή έχοντας μάλιστα προσλάβει έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο ο Λυκούργος θα δώσει σκληρή μάχη με σκοπό να λάμψει η αλήθεια.

Η αδερφή του Δημήτρη έχει έναν και μόνο στόχο, που αυτός δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί την Αθηνά καθώς πιστεύει πως αυτή σκότωσε τον αδερφό της.

Ο ρόλος της όμως κρύβει και άλλα σκοτεινά μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια.

Τέλος, όσον αφορά την ηθοποιό, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή του Δημήτρη στην σειρά Η Γη της Ελιάς, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την παραγωγή. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα που θα απασχολήσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Εκτός όμως από μία γυναίκα, θα δούμε και έναν άνδρα που θα υποδυθεί τον γιο του Δημοσθένη. Και μάλιστα αυτός θα είναι καταλύτης προκειμένου να ξεσκεπαστεί το αληθινό πρόσωπο του πατέρα του. Και για τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι ανακοινώσιμο.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία