Η γη της ελιάς: η Αρετή κερδίζει την αγωγή εναντίον του Στάθη

Θα βάλει επιτέλους μυαλό η Αρετή στη Γη της Ελιάς; Μπορεί όλα να πηγαίνουν όπως τα έχει υπολογίσει, αλλά στο τέλος αναγκαστικά θα μείνει μόνη, αφού όλοι φεύγουν από δίπλα της

Η γη της ελιάς: η Αρετή κερδίζει την αγωγή εναντίον του Στάθη.

Πρώτος από όλους ο Στάθης, στον οποίο η Αρετή κήρυξε τον πόλεμο και δεν κάνει πίσω με τίποτα. Η σχέση του με την Εύα αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής της και η Αρετή θέλει να πάρει τα πάντα από τον Στάθη.

Η οικογένεια έχει χωριστεί στα δύο. Από τη μία πλευρά η Αρετή και ο Στέφανος και από την άλλη ο Στάθης και η Βασιλική, έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Ο Στέφανος τη συνοδεύει στο δικαστήριο, στη συζήτηση της αγωγής της μητέρας του κατά του πατέρα του.

Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο. Δίπλα στον πατέρα της στέκεται πάντα η Βασιλική. Η πρώην σύζυγος του Στάθη δεν μπορεί να χαρεί όμως τη νίκη της.

Κι αυτό γιατί θα μείνει μόνη της. Ο Στέφανος φεύγει από το πλευρό της. Καταλαβαίνει ότι η παρουσία του δίπλα στην Αρετή μόνο κακό του κάνει. Χωρίζει από την Ελένη και η αιτία είναι η μητέρα του και η στάση της, άσχετα αν εκείνη δεν το παραδέχεται. Υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του παιδιού της.

Ο Στέφανος καταλαβαίνει ότι ο πατέρας του είχε δίκιο και αλλάζει στρατόπεδο. Και αφήνει την Αρετή μόνη της. Εκείνη όμως δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλους. Ούτε την πτοεί ο καυγάς με την Ελένη και τα βαριά λόγια που θα ακούσει από εκείνη.

Πετυχαίνει την Εύα στο μανάβικο και οι δύο γυναίκες έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Και το ερώτημα όλων είναι: πότε θα βάλει μυαλό η Αρετή; Μάλλον ποτέ, αφού ο χαρακτήρας της δεν αλλάζει.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία