Η γη της ελιάς: εντολή θανάτου για τον Κουράκο!

Ο Γιώργης Κουράκος είναι από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στη Γη της Ελιάς. Η δουλειά του στην αστυνομία έχει εκτιμηθεί και από τους κατοίκους της Μάνης και από τους ανωτέρους του. Οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν ήσυχη το κεφάλι τους με εκείνον επικεφαλής.

Στη Γη της Ελιάς, όσο περνάει ο καιρός τόσο κερδίζει πόντους ο Κουράκος στα μάτια των ανωτέρων του. Όμως, αυτοί οι… πόντοι μπορεί να αποβούν μοιραίοι για την ίδια τη ζωή του!
Κι αυτό γιατί η μαφία της περιοχής τον έχει βάλει στο μάτι. Κι έχει βγει εντολή θανάτου για τον έντιμο και ικανότατο αστυνομικό.
Ο Δημοσθένης καταφθάνει στη Μάνη με έναν σκοπό. Να βγάλει από τη μέση τον Κουράκο, στη σειρά του Mega.

Ο ξάδελφος του Στάθη είναι ένα σκοτεινό και άκρως επικίνδυνο άτομο που θα εμφανιστεί στην Αερόπολη. Ο Δημοσθένης θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος Μάνης και για αυτό τον λόγο θα βάλει υποψηφιότητα και για δήμαρχος. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του όμως θα αποκτήσει φανατικούς εχθρούς…
Ένας από αυτούς είναι και ο Κουράκος. Ο αστυνόμος έχει αρχίσει να… ανακατεύεται εκεί που δεν πρέπει, ενοχλώντας τα άτομα του υπόκοσμου. Ο Δημοσθένης θα δείξει το καλό του πρόσωπο στους κατοίκους αλλά το σκληρό το φυλάει για εκεί που πρέπει. Κερδίζοντας συνεχώς πόντους στη μάχη για τη δημαρχία, βάζει ουσιαστικά το σχέδιο του σε εφαρμογή.

Αυτό δεν είναι άλλο από το να βρεθεί σε θέση ισχύος και με ευκολία μετά να κινεί τα νήματα. Ο Κουράκος, χωρίς να το γνωρίζει, έχει βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη θέση. Όσο πιο ευσυνείδητος γίνεται, τόσο μεγαλύτερους μπελάδες θα κληθεί να αντιμετωπίσει. Η αυταπάρνηση του, είναι πολύ πιθανό να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή!
Ο Δημοσθένης άλλωστε έχει δείξει ότι είναι αδίστακτος. Και αποφασισμένος να πετύχει τα σχέδιά του, αδιαφορώντας για το κόστος. Ξέρει πώς να καταστρέφει τα εμπόδια στον δρόμο του. Κι ένα από αυτό είναι ο Κουράκος…

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία