Η γη της ελιάς: Εμφύλιος στους Βρεττάκους για τα μάτια της μικρής Αγγελικής

H μικρή Αγγελική θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Και μάλιστα χωρίς να το θέλει, θα προκαλέσει εμφύλιο στην πανίσχυρη οικογένεια των Βρεττάκων.

Στη Γη της Ελιάς, οι εξελίξεις αναμένονται συνταρακτικές με την έναρξη της δεύτερης σεζόν. Θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων όπως μας προϊδέασε το τέλος του πρώτου κύκλου.
Το μικρό κοριτσάκι, η Αγγελικούλα, χωρίς να το θέλει θα γίνει μήλον της έριδος στην οικογένεια Βρεττάκων. Η Αντιγόνη θα διεκδικήσει ανοικτά πλέον τη βιολογική κόρη της, όμως ο Μάνος θα σταθεί αμείλικτος απέναντι της, στη σειρά του Mega!
Ένας από τους λόγους που Μαρίνα και Μάνος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν και η μικρή Αγγελική. Όντας ζευγάρι και με τον νόμο, θα μπορούσαν πλέον να υιοθετήσουν το κοριτσάκι.

H Μαρίνα έχει αλλάξει πλέον στάση ζωής με τον ερχομό της μικρής.

Έχει δεθεί πολύ μαζί της, έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και δέχθηκε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον Μάνο για να μπορέσουν να υιοθετήσουν το κορίτσι και να ζήσουν ευτυχισμένοι και οι τρεις μαζί.
Τα πράγματα περιπλέκονται όμως έπειτα από την αλλαγή στάσης της Αντιγόνης. Η τελευταία είχε δώσει για υιοθεσία το μωρό με το που το γέννησε. Δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της και είχε φροντίσει να μείνει μακριά της όλα αυτά τα χρόνια.
Η Αντιγόνη όμως αρχίζει να βλέπει όλο και πιο συχνά την Αγγελική και να δένεται μαζί της. Εξάλλου ο Μάνος και η Μαρίνα ποτέ δεν της απαγόρευσαν κάτι τέτοιο. Ώσπου κάποια στιγμή, το… μοιραίο δεν αργεί να έρθει. Η Αντιγόνη λυγίζει συναισθηματικά και ζητά ανοιχτά πλέον από τον Μάνο, να πάρει το παιδί. Ο τελευταίος δεν θέλει ούτε να ακούει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει.
Ένας μεγάλος εμφύλιος ξεκινάει, με τον Ισίδωρο να βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη θέση από όλους. Ποιανού το μέρος θα πάρει και ώως θα διαχειριστεί την εγγονή του; Ένας μεγάλος κύκλος εσωστρέφειας, με φόντο την μικρή Αγγελική, μόλις ξεκινάει στη Γη της Ελιάς.

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία