Η γη της ελιάς: Αυτός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Δημήτρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Και μόλις ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος θα δούμε ποιος κρύβεται πραγματικά πίσω από τον φόνο του Δημήτρη. Για τον οποίο κατηγορήθηκε η Αθηνά.

Στη Γη της Ελιάς, στο φινάλε του πρώτου κύκλου είδαμε τον Κουράκο να συλλαμβάνει την Αθηνά για τον φόνο του Δημήτρη Καπράλου. Μπορεί εκείνη να ωρύεται ότι είναι αθώα και δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Ο Κουράκος όμως δεν την πιστεύει. Άλλωστε, τα στοιχεία σε βάρος της είναι συντριπτικά. Και υπάρχει και η εξέταση του DNA που αποδεικνύει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της αλλά ο εραστής της, ένα ακόμα δηλαδή επιβαρυντικό στοιχείο για την Αθηνά.

Εκείνη φωνάζει ότι είναι αθώα σε όλους τους τόνους. Και η πραγματικότητα είναι αυτή. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το έγκλημα. Ποιος κρύβεται όμως πίσω από αυτή τη δολοφονία;

Όλες οι υποψίες του τηλεοπτικού κοινού πέφτουν πάνω στον Δημοσθένη. Και λέμε του τηλεοπτικού κοινού γιατί για τη Μάνη είναι ένα πρόσωπο υπεράνω κάθε υποψίας. Όμως κρύβει ένα ένοχο μυστικό που δεν είναι άλλο από την οργάνωση της μαφίας που λυμαίνεται την περιοχή.

Όπως είχαμε αποκαλύψει, ο Δημήτρης είχε μπει στο μάτι της μαφίας, γιατί έκανε δικές του δουλειές και ήθελε να το παίξει εκείνος αφεντικό. Τέτοιες συμπεριφορές τιμωρούνται. Και η τιμωρία είναι ο θάνατος. Τέτοιοι χαρακτήρες πρέπει να βγαίνουν από τη μέση.

«Αν ο Δημήτρης συνεχίσει την ίδια στάση, θα αναλάβω ο ίδιος δράση και θα είμαι αμείλικτος», ήταν τα λόγια του Δημοσθένη στη σειρά του Mega.

Μπορεί άραγε να είναι εκείνος υπεύθυνος για τον φόνο του Δημήτρη στη Γη της Ελιάς; Στον δεύτερο κύκλο της σειράς ο Δημοσθένης συνεχίζει τη δράση του. Και τα ένοχα μυστικά του αποκαλύπτονται σιγά σιγά στην πορεία. Η κόρη του Δημοσθένη στο μεταξύ έρχεται ξαφνικά στη Μάνη και αλλάζει τις ισορροπίες στην Αρεόπολη. Ενώ η Ασπασία καταλαβαίνει για τη διπλή ζωή του άντρα της, κάτι που θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία