Η Φαμίλια: Απίστευτο! Πού έχεις ξαναδεί το ένα από τα παιδιά της οικογένειας; Θα σπας το κεφάλι σου!

Η νέα οικογενειακή σειρά του ΑΝΤ1, “Η Φαμίλια”, έχει αρχίσει και αποκτά αρκετή απήχηση στο κοινό. Πολλοί γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν απογειώσει το σενάριο, ενώ μας προσφέρει πολλές στιγμές γέλιο, κάτι πολύ σημαντικό, ιδίως σε τέτοιες περίεργες καταστάσεις που βιώνουμε. Στην σειρά βλέπουμε……

όπως είπαμε πολύ γνωστούς ηθοποιούς, όπως ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η Υρώ Μανέ και άλλοι. Όμως ταυτόχρονα έναν αέρα ανανέωσης δίνουν και νέοι ηθοποιοί, όπως ο Μιχάλης Σαράντης, στο ρόλο του Στάθη και της Ελεάνας Στραβοδήμου, στο ρόλο της Λίτσας.

Όμως ένα από τα παιδιά που πρωταγωνιστούν, το έχουμε ξαναδεί σε μικρότερη ηλικία σε παλιότερη αγαπημένη σειρά. Ο λόγος για την Μαρίτα Γαγάνη, την τηλεοπτική «Έλλη».

φαμιλια,φαμίλια σειρά,φαμιλια,φαμιλια αντ1,φαμιλια ant1,φαμιλια τραγουδι,φαμιλια τηλεθεαση

Η όμορφη κοπέλα την γνωρίσαμε όταν έπαιζε τον ρόλο της μικρής Λυδίας στο “Λατρεμένοι μου Γείτονες“, κατά τον δεύτερο κύκλο, όπου ήταν η αδερφή της Αλεξάνδρας Ούστα.

Το πιστεύετε;

Δείτε και θα καταλάβετε!

φαμιλια,φαμίλια σειρά,φαμιλια,φαμιλια αντ1,φαμιλια ant1,φαμιλια τραγουδι,φαμιλια τηλεθεαση

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία