Η Ελένη Χατζίδου θηλάζει και μας το δείχνει- Το πολύ δυνατό μήνυμα και οι πρώτες δυσκολίες

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, γέννησε πρόσφατα ένα πανέμορφο και υγιέστατο μωράκι. Εκείνη και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και πετούν στα σύννεφα με τον ερχομό του μωρού τους. Μοιράζονται μαζί μας τις τρυφερές στιγμές και μας κάνουν να λιώνουμε!

Η Ελένη όλες αυτές τις μέρες μας ενημερώνει για την κατάστασή της και γενικά την πορεία που έχει διανύσει από τη γέννα μέχρι σήμερα. Μας δείχνει την απτή πραγματικότητα, χωρίς να ωραιοποιεί καθόλου τις καταστάσεις ή τα δεδομένα. Μάλιστα δίνει δύναμη μέσα από την εμπειρία της και σε άλλες νέες μητέρες και δεν φοβάται να τσαλακωθεί ή να δείξει το σώμα της όπως ακριβώς είναι, όπως ακριβώς η φύση έπλασε την γυναίκα.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο με την ευλογημένη ώρα του θηλασμού.

Δείτε το μήνυμά της:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου