Η Ελένη Χατζίδου μας ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ «Το να πάρεις την απόφαση…» Η μητρότητα, ο σύζυγος και το πρότυπό της!

Η Ελένη Χατζίδου είναι μία πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια, που έχει ερμηνεύσει πολλές επιτυχίες, τις οποίες ακούμε σε όλες μας τις νυχτερινές εξόδους. Είναι η φωνή της που μας συνοδεύει στη χαρά, στην λύπη, στην αγάπη, αλλά και στο χωρισμό. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ταυτιστεί με τους στίχους των τραγουδιών της.

Το τελευταίο διάστημα οι εμφανίσεις της έχουν μειωθεί, λόγω της ευχάριστης επικείμενης γέννας της στο πρώτο της παιδάκι. Εκείνη και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου, το περιμένουν πώς και πώς και είναι και οι δύο τρισευτυχισμένοι.

Το πρότυπο όμως, η γυναίκα, που ενέπνευσε την Ελένη ότι μια γυναίκα μπορεί να συνδυάσει και καριέρα, αλλά και την ανατροφή ενός παιδιού είναι η φίλη της Γεωργία Λαζοπούλου.

Δείτε τι της αφιέρωσε στο Instagram:

ScreenHunter 45 3

ScreenHunter 46 3

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου