Η Δανάη Μπάρκα μας δείχνει πώς φροντίζει τα μαλλιά της-Μην το χάσεις!

Η Δανάη Μπάρκα είναι η αγαπημένη κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία ανήκει πλέον στα πολύ διάσημα πρόσωπα της ελληνικής σόου-μπιζ. Το γλυκό της πρόσωπο, η ειλικρίνεια, αλλά και η όμορφη ψυχή που διαθέτει την καθιστούν αυτόματα μία από τις πιο αγαπητές κοπέλες του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η Δανάη είναι όπως προαναφέραμε ένα ευαίσθητο πλάσμα, που όμως ταυτόχρονα είναι και εντυπωσιακό. Έτσι, όπως και η μητέρα της, έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και ένα καθαρό πρόσωπο.

ScreenHunter 2198

Δείτε πώς λοιπόν καταφέρνει να έχει τόσα όμορφα και λαμπερά μαλλιά, πώς τα φροντίζει παρά την ταλαιπωρία του styling και γενικά πώς διατηρούνται έτσι!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου