Η Χριστίνα Πολίτη ξαναχτυπά-Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς με μαγιό και το πρώτο μπάνιο!

Η συνεισφορά της στο χώρο της δημοσιογραφίας είναι τεράστια. Η Χριστίνα Πολίτη έχει χτίσει με λαμπρή καριέρα στην ενημέρωση και έχει αρθρογραφήσει σε πολύ γνωστά περιοδικά. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια “Χουρδάκη” και το Κολέγιο Αθηνών, καθώς επίσης γνωρίζει πέντε ξένες γλώσσες.

Διαθέτει τεράστιο οικογενειακό υπόβαθρο με καταγωγή από πολύ σπουδαίους προγόνους με βαθύτερες ρίζες έως την Κωνσταντινούπολη. Την εντυπωσιακή της ομορφιά έχει κληρονομήσει από την μητέρα της, η οποία στέφθηκε Miss Ελλάς το 1959 και διετέλεσε ως ένα από τα πιο φημισμένα μοντέλα της δεκαετίας 60-70.

χριστίνα πολίτη, χριστίνα πολίτη παιδιά, χριστίνα πολίτη σχέση, χριστίνα πολίτη σύζυγος διαφορά ηλικίας, χριστίνα πολίτη πατέρας, χριστίνα πολίτη περιουσία, χριστίνα πολίτη γονείς, χριστίνα γάμος

Επιπλέον σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και garden design στο Λονδίνο και εργάστηκε εκεί για μεγάλο διάστημα ως διακοσμήτρια.

Το συγγραφικό και δημοσιογραφικό δαιμόνιο το διατηρεί από μικρή, από τα μαθητικά της χρόνια γράφει. Έχει εργαστεί σε περιοδικά καλύπτοντας την κοσμική στήλη καθώς και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, όπως τους τηλεοπτικούς σταθμούς Antenna, Αlpha, Mega και Star. Το 2006 εξέδωσε βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο Cosmopoliti. Επίσης διαθέτει δική της ιστοσελίδα με την επωνυμία Cosmopoliti.com.

Στην προσωπική της ζωή έχει μία πανέμορφη οικογένεια με τον τραπεζίτη David Ishag, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1991 στη Γενεύη και επέστρεψαν μαζί στην Ελλάδα όπου κατοικούν μόνιμα από το 1995.

Η Χριστίνα Πολίτη πέρα από σπουδαία δημοσιογράφος είναι και μία πανέμορφη γυναίκα που έχει διατηρήσει αψεγάδιαστη τη φόρμα της και συνεχίζει να γυμνάζεται και μάλιστα είναι και χειρινή κολυμβήτρια. Ιδού και η απόδειξη!

Δείτε πώς και που υποδέχτηκε το νέο έτος… Ζάλισε το Instagram με την κοpμάρα της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Politi (@cosmopoliti)

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.