Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δημιουργεί αυταπάτες κι απογοήτευση

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζοντας συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Οι ευαισθησίες γίνονται εντονότερες από ποτέ καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους δεν αφήνει να λειτουργήσουμε ισορροπημένα σε αισθηματικό επίπεδο. Διογκώνονται συναισθήματα, σκέψεις και αμφιβολίες. Και μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές που θα τραυματίσουν την σχέση μας. Η τάση να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις κάνει την εμφάνισή της και μας ωθεί σε επιλογές που δεν μας ταιριάζουν. Δεν πρέπει παρασυρθούμε από πρόσωπα για τα οποία δεν είμαστε βέβαια γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουμε αντιμέτωποι με τα λάθη μας που θα προκαλέσουν απογοήτευση. Σημαντικό είναι να διοχετεύσουμε την έντονη ενέργεια στο ρομαντισμό και την τρυφερότητα αφήνοντας στο περιθώριο υπερβολικές απαιτήσεις και ψευδαισθήσεις που μπορούν να χαλάσουν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα ο Ερμής από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν. Και μπορούν να μας εξασφαλίσουν καλύτερους οικονομικούς όρους. Ακόμα, σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε οικογενειακά θέματα. Καθώς πρωτότυπες ιδέες οδηγούν σε καθοριστικές λύσεις. Η εφευρετικότητα και η διορατικότητα βοηθούν να αντιληφθούμε ποιες θα είναι οι καλύτερες δυνατές κινήσεις. Ώστε να φύγουμε από πιθανό αδιέξοδα και δύσκολες καταστάσεις. Ξαφνικές συναντήσεις με οικεία πρόσωπα θα μας ενθουσιάσουν και θα βγάλουν στην επιφάνεια το επικοινωνιακό μας ταπεραμέντο και την κατανόηση που μπορούμε να δείξουμε στους άλλους.

Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά περνάει στον Υδροχόο

Επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά τους φίλους, τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχουμε στη ζωή μας. Αφιερώνουμε χρόνο στα φιλικά πρόσωπα και στις παρέες. Καθώς μας ενθουσιάζει να βρισκόμαστε με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το σκεπτικό μας. Ιδιαίτερα πρόσωπα μπορεί να μας προσεγγίσουν που ανοίγουν νέες διαδρομές. Και μας φέρνουν σε επαφή με νέες αντιλήψεις σε σχέση με τη ζωή και τον τρόπο που θέλουμε να την βιώσουμε.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά αλαζονικές τάσεις και απότομες συμπεριφορές. Οι οποίες είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν. Ιδιαίτερα το βράδυ το τετράγωνο της με τον Άρη από τον Ταύρο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις. Παράλληλα είναι εύκολο να εκφραστούμε με απότομο και απαξιωτικό τρόπο σε φίλους και πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Ας αποφύγουμε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να μας φέρουν σε αντιπαραθέσεις. Οπότε ας απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές που μπορεί να μας προσφέρει μία παρέα.

myastro

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία