Happy Day: Ένταση στην εκπομπή-Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε την συνομιλία του απότομα! Ποιος ο λόγος!

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Αλέξη Κούγια αν έχει πάρει στα χέρια του τον φάκελο του Δημήτρη Λιγνάδη κι αν θα αναλάβει τελικά την υπόθεσή του. «Δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Θα την παραλάβω στις 10 και μισή, θα τη μελετήσω και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για τα στοιχεία πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη.

Έχω επικοινωνήσει και έχω μόνο την άποψη του κυρίου Λιγνάδη. Έχω την άποψη για τους δυο φερόμενους ως βιασθέντες και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα. Αν είναι αλήθεια όλα όσα μου έχει πει θα υπάρξει…», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο ίδιος αμφισβητεί τις μαρτυρίες; Εσείς με την εμπειρία που έχετε θεωρείτε πιθανόν να συνεννοήθηκαν διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους για διαφορετικά περιστατικά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να τον διασύρουν;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση», είπε ο ποινικολόγος και το κλίμα εντάθηκε καθώς ζήτησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην τον διακόπτει όταν μιλά και επέμεινε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει να δηλώνει αθώος.

«Αν είναι αλήθεια αυτά που μου είπε, τότε όταν η υπόθεση φθάσει στα δικαστήρια θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια», είπε ο Αλέξης Κούγιας αναφέροντας πως η κατηγορία που υπάρχει εις βάρος του είναι προ δέκα ετών και δήλωσε: «Η θέση μου είναι απόλυτη. Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα γιατί στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση».

Η ένταση κορυφώθηκε ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον ποινικολόγο να λέει:

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να πάω στο δικαστήριο τα ξαναλέμε», είπε ο Αλέξης Κούγιας και της έκλεισε το τηλέφωνο.

Τι συμβαίνει με την υπόθεση Λιγνάδη!

καταγγελιες,καταγγελιες θεατρο,καταγγελιες παρενοχλησεις,καταγγελιες σκηνοθετης-ηθοποιος,καταγγελιες βιασμος

Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασε πριν λίγη ώρα ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, προκειμένου να ενημερωθεί για το κατά πόσο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προσήλθε στη ΓΑΔΑ για να ρωτήσει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης για το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα, καθώς για την ώρα δεν έχει παραδοθεί στην ΓΑΔΑ ένταλμα σύλληψης για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, με αφορμή αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα που θέλουν τον σκηνοθέτη να βρίσκεται στη ΓΑΔΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».

καταγγελιες,καταγγελιες θεατρο,καταγγελιες παρενοχλησεις,καταγγελιες σκηνοθετης-ηθοποιος,καταγγελιες βιασμος

Ο κ. Λιγνάδης αναφορικά με το ενδεχόμενο εντάλματος σύλληψής του δήλωσε χθες, Παρασκευή, μέσω της «Καθημερινής»:

«Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι».

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως ο ίδιος δεν έχει λάβει καμία καταγγελία.

«Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω», σημειώνει, συμπληρώνοντας πως θα κινηθεί βάσει των θεσμών.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, λέει:

«Νομίζω πως το να αποφασίσει κάποιος για κάποιον άλλον ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος ή ένας απατεώνας άνθρωπος στη ζωή και στη δουλειά του, νομίζω πως αυτό μπορεί να το κρίνουν σχετικά όργανα της έννομης τάξης».

Όσον αφορά στην παραίτησή του, ο κ. Λιγνάδης λέει πως εξήγησε τους λόγους όταν παραιτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Είδα έναν κυκλώνα να έρχεται και λέω θέλω να αποσυνδεθώ από το θεσμικό ή το πολιτικό εν πάσει περιπτώσει και να προστατεύσω τον εαυτό μου ως άτομο πια».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα