Γυναικοκτονία στην Καβάλα: “Σκότωσε την Αΐντα και 4 ώρες μετά κάλεσε γιατρό γιατί είχε… πίεση”

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μανόλης Βονικάκης δικηγόρος οικογένειας της φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Καβάλα, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, πραγματοποίησε κλήσεις σε γιατρό για την… αυξημένη πίεσή του. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος έχει αναφέρει πως προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής γυναίκας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε μία πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα.”

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, “ο άνθρωπος αυτός στις 9 η ώρα και ενώ είχε δολοφονήσει την σύζυγό του από τις 5, κάλεσε δύο γιατρούς. Η μία γιατρός, δεν το σήκωσε, η δευτερη, το σήκωσε και τη ρώτησε τι φάρμακο να λάβει καθώς είχε ανεβασμένη πίεση.” Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος, θα καλέσει τις δύο γιατρούς ως μάρτυρες.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον δράστη, ως ήρωα του κακού και τόνισε πως η μετάνοιά του είναι προσχηματική, ενώ συμφώνησε με τα όσα είχε πει για το προφίλ του, ο κ. Σούρας στον ΑΝΤ1.

“Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη που και τις πέντε τις έχει κακοποιήσει βάναυσα και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει”, ανέφερε ακόμη ο Μανόλης Βονικάκης.

Όπως είπε, μεταξύ των γυναικών είναι μία πρώην σύντροφός του από την Αθήνα, η μητέρα του πρώτου παιδιού του, σύντροφος του από Καβάλα καθώς και μία σύντροφος του από τις Σέρρες και δήλωσε ότι οι πέντε αυτές γυναίκες θα κληθούν να καταθέσουν.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου