Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “Εκατομμυριούχου”

Όπως πρώτοι είχαμε γράψει ο Γρηγόρης Αρναουτογλου είναι ο παρουσαστής του γνωστού τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

Αυτό που καιρό τώρα ακουγόταν επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Το τηλεπαιψνίδι που αγαπήθηκε όσο κανένα άλο στην ελληνική τηλεόραση με παρουσιάστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλάζει χέρια αλλά όχι και κανόνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1

“Η ώρα για την πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση πλησιάζει…

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1!

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και 100.000 ευρώ για τον παίκτη που θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Αγωνία, συγκινήσεις και απρόοπτα!

Τα γυρίσματα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», του κλασικού game show που έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες, ξεκίνησαν και… παιχνίδι κάνει ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου”.

Το iciao σας παρουσιάζει το πρώτο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν την πρεμιέρα και να μπει και επίσημα στο πρόγραμμα του καναλιού.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία