Γουίλοου Σμιθ: «Το χαστούκι του πατέρα μου στα Όσκαρ δεν με ταρακούνησε πολύ»

H κόρη του Γουίλ Σμιθ, Γουίλοου τοποθετήθηκε για το χαστούκι του πατέρα της στα Όσκαρ στον παρουσιαστή των βραβείων Κρις Ροκ.

Ο χολιγουντιανός αστέρας Γουίλ Σμιθ χειροδίκησε σε βάρος του Κρις Ροκ επειδή αστειεύτηκε για την αλωπεκία της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ.

Η κόρη του, Γουίλοου ρωτήθηκε για το περιστατικό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μουσικό περιοδικό «Billboard».

«Το χαστούκι δεν με ταρακούνησε τόσο πολύ όσο οι δικοί μου εσωτερικοί δαίμονες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Βλέπω ολόκληρη την οικογένειά μου ως ανθρώπους και τους αγαπώ και τους αποδέχομαι για όλη τους την ανθρωπιά.

Λόγω της θέσης στην οποία βρισκόμαστε, η ανθρωπιά μας μερικές φορές δεν γίνεται αποδεκτή και αναμένεται να ενεργούμε με έναν τρόπο που δεν ευνοεί μια υγιή ανθρώπινη ζωή και δεν ευνοεί την ειλικρίνεια».

Επιπλέον, σημείωσε πως το συμβάν δεν επηρέασε τη δημιουργική διαδικασία της.

Ύστερα από μήνες σιωπής, ο Σμιθ επέστρεψε προ ημερών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζήτησε συγνώμη από τον Ροκ για το χαστούκι που του έδωσε κατά την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ.

«Πέρασε ένα λεπτό», έγραφε η εναρκτήρια λεζάντα στο βίντεο του «King Richard».

Και ο Σμιθ ανέφερε, επίσης στη λεζάντα: «Τους τελευταίους μήνες έκανα πολλή σκέψη και προσωπική δουλειά… Κάνατε πολλές δίκαιες ερωτήσεις που ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να απαντήσω».

Στη συνέχεια εμφανίζεται στην κάμερα και απάντησε σε ερωτήσεις που είχε δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, αφού πρώτα τις εκφωνούσε.

Στην ερώτηση γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Ροκ στην ομιλία του, απάντησε: «Ήμουν θολωμένος από εκείνο τη σημείο. Είναι όλα θολά. Πήγα μετά στον Κρις και το μήνυμα που έλαβα ήταν ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει.

Λοιπόν, θα σου πω, Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Απλώς δεν κατάλαβα και ξέρετε, δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι επηρεάστηκαν εκείνη τη στιγμή. Ξέρετε, είχαμε μια υπέροχη σχέση με τον Τόνι Ροκ (σ.σ. αδελφός του Κρις), ήταν ο άνθρωπός μου. Και αυτό είναι μάλλον ανεπανόρθωτο».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «κανένα κομμάτι μου δεν πίστευε ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς».

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία