Γουιλ Σμίθ: Παραιτήθηκε από την ακαδημία κινηματογράφου

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών γνωστοποίησε ο Γουιλ Σμιθ.

Γουιλ Σμίθ: Παραιτήθηκε από την ακαδημία κινηματογράφου

Αφορμή για αυτή του την απόφαση στάθηκε το χαστούκι που έδωσε στον κωμικό Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ.

Για ένα αστείο που αφορούσε το ξυρισμένο κεφάλι της γυναίκας του, Τζέινα Πίνκετ Σμι, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

Η ανακοίνωση του Γουίλ Σμίθ

«Έχω ανταποκριθεί άμεσα στην πειθαρχική ακρόαση της Ακαδημίας και θα αποδεχτώ πλήρως όλες τις συνέπειες για τη συμπεριφορά μου. Οι ενέργειές μου στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ ήταν συγκλονιστικές, επώδυνες και ασυγχώρητες.
Ο κατάλογος αυτών που έχω πληγώσει είναι μακρύς και περιλαμβάνει τον Κρις Ροκ, την οικογένειά του, πολλούς από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψήφιους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν και να τιμηθούν για την εξαιρετική δουλειά τους.
Ετσι, παραιτούμαι από την ιδιότητα μέλους της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ οποιεσδήποτε περαιτέρω συνέπειες κρίνει σκόπιμο το Διοικητικό Συμβούλιο».
Το ΔΣ της Ακαδημίας από τη δική του πλευρά, δήλωσε ότι θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου για να αποφασίσει για την υπόθεση του Σμιθ και τις πιθανές κυρώσεις που ενδεχομένως να του επιβληθούν.

Προκαλεί η κόρη του Γουιλ Σμιθ με τις δηλώσεις της

Προκαλεί με τις δηλωσεις της η 20χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ και της Τζάντα Πινκέτ Σμιθ .

Η Γουίλοου Σμιθ έκανε την αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τη μητέρα και τη γιαγιά της.

Ωστόσο σημείωσε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι σκέφτεται τον εαυτό της με δύο συντρόφους.

Δεν μου αρέσει η μονογαμία επειδή όλοι λένε ότι αυτό είναι το σωστό

«Με την πολυγαμία νιώθω ότι το βασικό θεμέλιο είναι η ελευθερία να μπορώ να δημιουργήσω ένα στιλ σχέσης που να λειτουργεί για μένα και όχι να κάνω μια μονογαμική σχέση επειδή όλοι γύρω μου λένε ότι αυτό είναι το σωστό», είπε η Γουίλοου στην εκπομπή της μητέρας της στο Facebook «Red Table Talk».

«Αυτό λοιπόν που αναρωτήθηκα ήταν πώς μπορώ να βρω έναν τρόπο να προσεγγίζω τις σχέσεις μου έχοντας αυτό στο μυαλό.

Επίσης, έκανα μια έρευνα στην πολυγαμία, διαπιστώνοντας ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι μονογαμικές σχέσεις ή ο γάμος οδηγούν σε διαζύγιο είναι η απιστία».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία