GNTM 3: Το βίντεο της Μαριαγάπης χωρίς ρούχα κάνει…πάταγο-Τυχερός ο Αιμιλιάνο!

Το ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model έχει ήδη κλείσει τον τρίτο συνεχόμενο κύκλο του, μετά την προβολή του από τον τηλεοπτικό σταθμό του STAR. Φέτος η παραγωγή έβαλε και αγόρια στο παιχνίδι, κάνοντάς το ακόμα πιο ενδιαφέρον για το κοινό, αφού δεν είχαμε ξαναπαρακολουθήσει κάτι τέτοιο στα χρονικά του ριάλιτι στην Ελλάδα.

Έτσι ήταν σίγουρο και όλοι σχολίαζαν για το τι μπορεί να συμβεί μεταξύ των αγοριών και των κοριτσιών, αφού ήταν σίγουρο πως όλοι σκεφτήκαμε πως δέκα νεαρά κορίτσια στο ίδιο σπίτι με δέκα νεαρά αγόρια θα ‘χει σαν αποτέλεσμα κάποιοι να έρθουν πιο “κοντά”.

Και φυσικά είχαμε δίκιο. Δύο από τα πολύ ταλαντούχα μοντέλα, η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου ανέπτυξαν μία πιο τρυφερή σχέση μέσα στο παιχνίδι, που ξεκίνησε όπως υποστηρίζουν από κάτι φιλικό.

μαριαγαπη,μαριαγαπη αιμιλιανο,μαριαγαπη gntm υψοσ,μαριαγαπη gntm,μαριαγαπη gntm μαμα,μαριαγαπη gntm μητερα,μαριαγαπη υψοσ,μαριαγαπη ξυπολια καταγωγη,μαριαγαπη gntm καταγωγη

Ποια είναι η Μαριαγάπη Ξυπολιά

Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και ασχολείται με το modelling από τα 15, όταν και αποφάσισε από ένα βίντεο στα social media πως αυτή είναι η κατεύθυνση, που της αρέσει. Από τότε έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Anna Molinari, Follie Follie, Αφροδίτη Χερά και έχει κάνει και κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Σύμμαχος και μεγαλύτερος υποστηρικτής της, είναι η μητέρα της, που ως πρώην μοντέλο η ίδια, τη συμβουλεύει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι πάντα ο εαυτός της στο GNTM. Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους παίζοντας μουσική με το γιουκαλίλι της, ασχολείται με τη φωτογραφία και το μοντάζ. “Θα μου λείψει η γάτα μου αλλά και το να τρώω σοκολάτες, όποτε θέλω”, λέει χαριτολογώντας. Στο GNTM η Μαριαγάπη ήθελε να χαράξει, απ’ την πρώτη στιγμή, τη δική της πορεία στο χώρο του modelling.

Motto: “Μην περιμένεις την τέλεια στιγμή, πάρε εσύ τη στιγμή και κάνε την τέλεια”

μαριαγαπη,μαριαγαπη αιμιλιανο,μαριαγαπη gntm υψοσ,μαριαγαπη gntm,μαριαγαπη gntm μαμα,μαριαγαπη gntm μητερα,μαριαγαπη υψοσ,μαριαγαπη ξυπολια καταγωγη,μαριαγαπη gntm καταγωγη

Λίγα πράγματα για τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Ο Αιμιλιάνο είναι 20 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το

ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο. Απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. Για τον Emiliano κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς. Στα …αχαρτογράφητα ύδατα του GNTM βάζει πλώρη για την κορυφή.

Motto: “Don’t crack under pressure”

μαριαγαπη,μαριαγαπη αιμιλιανο,μαριαγαπη gntm υψοσ,μαριαγαπη gntm,μαριαγαπη gntm μαμα,μαριαγαπη gntm μητερα,μαριαγαπη υψοσ,μαριαγαπη ξυπολια καταγωγη,μαριαγαπη gntm καταγωγη

Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά…

Μπορεί να μην κατέκτησαν την πρώτη θέση στο GNTM, ωστόσο ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά κέρδισαν στην αγάπη.

Τα δύο μοντέλα που έγιναν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM, μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι αλλά και για τον έρωτα τους.

«Ως Αιμιλιάνο, ό,τι έχω να πω θα το πω ευθέως. Είμαι αντικειμενικός και αρκετά κοινωνικός ως άνθρωπος παρά, το γεγονός πως πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω το αντίθετο, δηλαδή ότι είμαι αντικοινωνικός ή επιθετικός. Επίσης, δεν φοβάμαι να ρισκάρω. Αυτό το χαρακτηριστικό μου είναι το βασικότερο. Θα ήθελα, ωστόσο, να είμαι πιο εκφραστικός. Παρατηρώ πως πολλά άτομα φοβούνται να με προσεγγίσουν γιατί τους δίνω την αίσθηση ότι έχω έπαρση, κάτι που δεν ισχύει. Έτσι, δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι όποιος θέλει πραγματικά να μου μιλήσει ή να βγάλουμε μαζί φωτογραφία μπορεί να έρθει, θα είναι χαρά μου.»

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν καταστάσεις που καλό είναι να συγκρατείσαι. Κάτι που εγώ δύο-τρεις φορές στο παιχνίδι μπορεί να μην το έκανα. Ένα 70% αυτού που είδαμε στην τηλεόραση είναι ο Αιμιλιανό. Κάποιες φορές δεν με αναγνώριζα ούτε εγώ. Όταν βγήκαμε από το GNTM έλεγα «σήμερα έχει επεισόδιο; Άντε να δούμε τι λέω πάλι!» Εφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι «τι κάνω; Γιατί είμαι έτσι;». Είναι όλη αυτή η πίεση και οι συγκυρίες που σε κάνουν να βγάζεις έναν άλλο χαρακτήρα.»

μαριαγαπη,μαριαγαπη αιμιλιανο,μαριαγαπη gntm υψοσ,μαριαγαπη gntm,μαριαγαπη gntm μαμα,μαριαγαπη gntm μητερα,μαριαγαπη υψοσ,μαριαγαπη ξυπολια καταγωγη,μαριαγαπη gntm καταγωγη

Ενώ συνέχισε: «Με τη Μαριαγάπη δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν πιστεύω σ’ αυτού του είδους τον έρωτα. Θέλω να γνωρίζω ένα άτομο σταδιακά, να βλέπω πώς συμπεριφέρεται υπό ορισμένες συνθήκες να δω αν ταιριάζουν οι απόψεις μας. Εντέλει με τη Μαριαγάπη αυτό έγινε. Καθόμασταν πολλά βράδια παρέα, συζητούσαμε για πολλά πράγματα και έφτασε μια στιγμή που ήρθαμε πολύ κοντά. Είμαστε μαζί πολύ καιρό πριν ανακοινωθεί επίσημα, περίπου από την τρίτη μας εβδομάδα μέσα στο σπίτι.
Ήμουν πολύ καιρό μόνος μου. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος στη σχολή μου. Φίλοι μου μου έλεγαν: «Γιατί δεν έχεις κοπέλα; Κοίτα πόσο ωραίος είσαι και είσαι μόνος σου;» και τους απαντούσα πως δεν θέλω να ψάχνω. Ανέκαθεν πίστευα πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει μόνο του. Ήταν γραφτό να γνωρίσω τη Μαριαγάπη και αυτή τη στιγμή νιώθω πλήρης. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που αγαπώ πάνω της, από την ομορφιά της μέχρι την καλή της διάθεση.»

Απ’ την άλλη η Μαριαγάπη ανέφερε: «Η μόδα είναι η ζωή μου. Εγώ μεγάλωσα μέσα στον κόσμο της μόδας. Η μητέρα μου ήταν ένα γνωστό μοντέλο των ’90s, η Κατερίνα Βελούδου, και είχε συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Από μικρή, το όνειρο μου ήταν να γίνω σχεδιάστρια μόδας. Δεν καταλάβαινα τι κάνει ακριβώς ένα μοντέλο, οπότε έλεγα «όχι, δεν θέλω να γίνω μοντέλο, θέλω να σχεδιάζω ρούχα». Ενα μεσημέρι καλοκαιριού στα 15 μου παρακολουθούσα κάποια βίντεο στο Υoutube και κάτι μου έκανε «κλικ». Γύρισα τότε στη μητέρα μου και της είπα: «Να ξέρεις ότι θα πάω σε πρακτορείο μοντέλων». Ευτυχώς η μητέρα μου ήταν πολύ υποστηρικτική. Ωστόσο, δεν ζήτησα ποτέ τη βοήθεια της, ήθελα να δυσκολευτώ γιατί έτσι θα μάθω.»

μαριαγαπη,μαριαγαπη αιμιλιανο,μαριαγαπη gntm υψοσ,μαριαγαπη gntm,μαριαγαπη gntm μαμα,μαριαγαπη gntm μητερα,μαριαγαπη υψοσ,μαριαγαπη ξυπολια καταγωγη,μαριαγαπη gntm καταγωγη

Λιώσαμε όταν είπε: «Με τον Αιμιλιάνο γνωριζόμασταν πριν από το παιχνίδι. Είμαστε στο ίδιο πρακτορείο αλλά δεν είχε τύχει να βρεθούμε από κοντά. Πρώτη φορά συναντηθήκαμε στο bootcamp εκείνο το βράδυ με τον πολύ αέρα, όπου μας ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για το ποιος θα μπει στο σπίτι του GNTM. Έχοντας πάρει την πρόκριση, βγαίνω έξω και βλέπω τον Αιμιλιανό να έρχεται και να με ρωτάει αν πέρασα, κάνοντας μου μια αγκαλιά. Ετσι, με μια αγκαλιά, ξεκίνησε όλο αυτό. Μέσα στο παιχνίδι ο Αιμιλιανό ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και γενικά ήταν ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο ήρθαμε τόσο κοντά Είναι τόσο όμορφος που μπορεί να τον χαζεύω για ώρες. Επίσης, έχουμε την ίδια φιλοσοφία ζωής.»

Ο εντυπωσιακός λογαριασμός στο Instagram!

Η Μαριαγάπη έχει αναλογίες όνειρο και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δες και θα καταλάβεις…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariagapi (@mariagapi)

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.