GNTM 3: Έλιωσαν και οι πέτρες με την νέα ανάρτηση της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο

Δύο από τα πολύ ταλαντούχα μοντέλα, η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου ανέπτυξαν μία πιο τρυφερή σχέση μέσα στο παιχνίδι, που ξεκίνησε όπως υποστηρίζουν από κάτι φιλικό. Τα δύο νεαρά παιδιά έλαβαν μέρος στο ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model, όπου είχαν εξαιρετική πορεία στο παιχνίδι.

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους;

Μπορεί να μην κατέκτησαν την πρώτη θέση στο GNTM, ωστόσο ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά κέρδισαν στην αγάπη.

Τα δύο μοντέλα που έγιναν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM, μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι αλλά και για τον έρωτα τους.

«Ως Αιμιλιάνο, ό,τι έχω να πω θα το πω ευθέως. Είμαι αντικειμενικός και αρκετά κοινωνικός ως άνθρωπος παρά, το γεγονός πως πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω το αντίθετο, δηλαδή ότι είμαι αντικοινωνικός ή επιθετικός. Επίσης, δεν φοβάμαι να ρισκάρω. Αυτό το χαρακτηριστικό μου είναι το βασικότερο. Θα ήθελα, ωστόσο, να είμαι πιο εκφραστικός. Παρατηρώ πως πολλά άτομα φοβούνται να με προσεγγίσουν γιατί τους δίνω την αίσθηση ότι έχω έπαρση, κάτι που δεν ισχύει. Έτσι, δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι όποιος θέλει πραγματικά να μου μιλήσει ή να βγάλουμε μαζί φωτογραφία μπορεί να έρθει, θα είναι χαρά μου.»

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν καταστάσεις που καλό είναι να συγκρατείσαι. Κάτι που εγώ δύο-τρεις φορές στο παιχνίδι μπορεί να μην το έκανα. Ένα 70% αυτού που είδαμε στην τηλεόραση είναι ο Αιμιλιανό. Κάποιες φορές δεν με αναγνώριζα ούτε εγώ. Όταν βγήκαμε από το GNTM έλεγα «σήμερα έχει επεισόδιο; Άντε να δούμε τι λέω πάλι!» Έφτασα στο σημείο να αναρωτιέμαι «τι κάνω; Γιατί είμαι έτσι;». Είναι όλη αυτή η πίεση και οι συγκυρίες που σε κάνουν να βγάζεις έναν άλλο χαρακτήρα.»

gntm 3, gntm 3 τελικός, gntm 3 κορίτσια, gntm 3 επεισόδια, gntm 3 νικητής

Ενώ συνέχισε: «Με τη Μαριαγάπη δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν πιστεύω σ’ αυτού του είδους τον έρωτα. Θέλω να γνωρίζω ένα άτομο σταδιακά, να βλέπω πώς συμπεριφέρεται υπό ορισμένες συνθήκες να δω αν ταιριάζουν οι απόψεις μας. Εντέλει με τη Μαριαγάπη αυτό έγινε. Καθόμασταν πολλά βράδια παρέα, συζητούσαμε για πολλά πράγματα και έφτασε μια στιγμή που ήρθαμε πολύ κοντά. Είμαστε μαζί πολύ καιρό πριν ανακοινωθεί επίσημα, περίπου από την τρίτη μας εβδομάδα μέσα στο σπίτι.
Ήμουν πολύ καιρό μόνος μου. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος στη σχολή μου. Φίλοι μου μου έλεγαν: «Γιατί δεν έχεις κοπέλα; Κοίτα πόσο ωραίος είσαι και είσαι μόνος σου;» και τους απαντούσα πως δεν θέλω να ψάχνω. Ανέκαθεν πίστευα πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει μόνο του. Ήταν γραφτό να γνωρίσω τη Μαριαγάπη και αυτή τη στιγμή νιώθω πλήρης. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που αγαπώ πάνω της, από την ομορφιά της μέχρι την καλή της διάθεση.»

Απ’ την άλλη η Μαριαγάπη ανέφερε: «Η μόδα είναι η ζωή μου. Εγώ μεγάλωσα μέσα στον κόσμο της μόδας. Η μητέρα μου ήταν ένα γνωστό μοντέλο των ’90s, η Κατερίνα Βελούδου, και είχε συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Από μικρή, το όνειρο μου ήταν να γίνω σχεδιάστρια μόδας. Δεν καταλάβαινα τι κάνει ακριβώς ένα μοντέλο, οπότε έλεγα «όχι, δεν θέλω να γίνω μοντέλο, θέλω να σχεδιάζω ρούχα». Ενα μεσημέρι καλοκαιριού στα 15 μου παρακολουθούσα κάποια βίντεο στο Υoutube και κάτι μου έκανε «κλικ». Γύρισα τότε στη μητέρα μου και της είπα: «Να ξέρεις ότι θα πάω σε πρακτορείο μοντέλων». Ευτυχώς η μητέρα μου ήταν πολύ υποστηρικτική. Ωστόσο, δεν ζήτησα ποτέ τη βοήθεια της, ήθελα να δυσκολευτώ γιατί έτσι θα μάθω.»

gntm 3, gntm 3 τελικός, gntm 3 κορίτσια, gntm 3 επεισόδια, gntm 3 νικητής

Λιώσαμε όταν είπε: «Με τον Αιμιλιάνο γνωριζόμασταν πριν από το παιχνίδι. Είμαστε στο ίδιο πρακτορείο αλλά δεν είχε τύχει να βρεθούμε από κοντά. Πρώτη φορά συναντηθήκαμε στο bootcamp εκείνο το βράδυ με τον πολύ αέρα, όπου μας ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για το ποιος θα μπει στο σπίτι του GNTM. Έχοντας πάρει την πρόκριση, βγαίνω έξω και βλέπω τον Αιμιλιανό να έρχεται και να με ρωτάει αν πέρασα, κάνοντας μου μια αγκαλιά. Έτσι, με μια αγκαλιά, ξεκίνησε όλο αυτό. Μέσα στο παιχνίδι ο Αιμιλιανό ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και γενικά ήταν ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο ήρθαμε τόσο κοντά Είναι τόσο όμορφος που μπορεί να τον χαζεύω για ώρες. Επίσης, έχουμε την ίδια φιλοσοφία ζωής.»

Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Τα δύο νεαρά μοντέλα, εκτός από πανέμορφα, φαίνεται πως έχουν βρει ο ένας στον άλλον την απόλυτη αληθινή αγάπη και φυσικά το δείχνουν!

Οι αναρτήσεις τους είναι αρκετές και δεν χάνουν ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν την αγάπη τους.

Δείτε το τελευταίο στόρυ τους που μας…έλιωσε!

gntm 3, gntm 3 τελικός, gntm 3 κορίτσια, gntm 3 επεισόδια, gntm 3 νικητής

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα