«Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους»: O Ντάνος αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύντροφό του Δήμητρα Βαμβακούση

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη σύντροφό του, Δήμητρα Βαμβακούση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση για πρώτη φορά μίλησαν στην κάμερα, για τη σχέση τους ενώ περιέγραψαν και τη γνωριμία τους.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Βαμβακούση είπε: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Κάπως έτσι χαιρόμαστε».

Σε ερώτηση για τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τα πλάνα που «πρόδωσαν» ότι είναι ζευγάρι, όσο διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο.

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄ αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου